ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2008

Αντίστροφη μέτρηση για Εφες Πίλσεν

Αντίστροφα μετράει πλέον ο Πανιώνιος On Telecoms για το ματς της... χρονιάς κόντρα στην Εφες Πίλσεν στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της πρώτης φάσης της Ευρωλίγκα. Ο Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς μετά το ρεπό της Κυριακής είχε ξανά στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της ομάδας στις προπονήσεις της Δευτέρας.
Το παρόν έδωσε και ο αρχηγός της ομάδας Γιάννης Γιαννούλης ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και πλέον είναι ετοιμοπόλεμος για τη μεγάλη μάχη της Πέμπτης στο γήπεδο του Ελληνικού (20.45).
Η αποστολή της Εφες Πίλσεν αναμένεται το πρωί της Τετάρτης 17 Δεκεμβρίου και θα προπονηθεί νωρίς το απόγευμα στο γήπεδο του Ελληνικού. Την ίδια μέρα από 19.15 έως 19.30 θα τεθούν στη διάθεση των εκπροσώπων των ΜΜΕ οι παίκτες του Πανιώνιος On Telecoms και από τις 19.30 έως τις 19.45 αυτοί της Εφες Πίλσεν.
Εξάλλου, μεγάλη κινητικότητα υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στον αγώνα της Πέμπτης που έχει τεράστια σημασία για τους κυανέρυθρους αφού με νίκη θα βρεθούν αγκαλιά με το όνειρο της πρόκρισης στους "16" της Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: