ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Ολοι στο Ελληνικό...

Μία από κάθε άποψη ιστορική αναμέτρηση περιμένει τους παίκτες αλλά και τους φιλάθλους του Πανιώνιος On Telecoms το βράδυ της Τετάρτης όταν η ομάδα θα αντιμετωπίσει τη "βασίλισσα" της Ευρωπης Ρεάλ Μαδρίτης στο γήπεδο του Ελληνικού.
Χωρίς φόβο αλλά με πάθος οι παίκτες του Πανιώνιος On Telecoms ολοκλήρωσαν την Τετάρτη την προετοιμασία τους για τον ιστορικό αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Τετάρτης (19.30, NOVASPORTS-2) στο γήπεδο του Ελληνικού.

Ο προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς αναφορικά στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε: "Είναι πάντα μία μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίζεις ομάδες με την ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, πόσο μάλλον για τον Πανιώνιο On Telecoms που είναι μία από τις νέες ομάδες της διοργάνωσης της Ευρωλίγκα. Εχουμε λοιπόν έξτρα κίνητρο για να κυνηγησουμε τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ μπροστά στο κοινό μας, στο δικό μας γήπεδο. Προερχόμαστε από μία άσχημη εμφάνιση και ήττα στο ελληνικό πρωτάθλημα κάτι που ίσως μας κάνει καλό ενόψει του αγώνα με τη Ρεάλ ώστε να παρουσιαστούμε πιο συγκεντρωμένοι και δυνατοί. Η Ρεάλ είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει τον ίδιο κορμό παικτών, τον ίδιο προπονητή, έχει ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ ότι το ματς με τη Ρεάλ δεν είναι το πιο σημαντικό της σεζόν, αλλά ένα από τα πιο κρίσιμα αφού αν νικήσουμε θα έχουμε κάνει σημαντικό βήμα για την επίτευξη των στόχων μας. Θα δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας κόντρα σε μία σπουδαία ομάδα και θα κυνηγήσουμε τις πιθανότητες νίκης που μας αναλογούν".

Από πλευράς παικτών ο Γιάννης Καλαμπόκης δήλωσε: "Ολοι μας στην ομάδα γνωρίζουμε το μέγεθος του ονόματος του αντιπάλου μας και ξέρουμε και ποιές είναι οι δικές μας δυνατότητες. Παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματά μας με Μιλάνο και Τρίκαλα έχουμε την ευκαιρία να αποδείξουμε ότι είμαστε μία μαχητική ομάδα αρκεί να παίξουμε σοβαρά και στα 40 λεπτά του αγώνα. Το έχουμε κάνει αυτό άλλωστε σε προηγούμενα παιχνίδια, θέλουμε να το επαναλάβουμε εναντίον της Ρεάλ. Αν μείνουμε συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό μας πλάνο τότε σίγουρα θα προσφέρουμε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι στους φιλάθλους που θα παρακολουθήσουν τον αγώνα. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας αλλά δεν έχουμε να φοβηθούμε απολύτως τίποτα και θεωρώ πως αν νικήσουμε θα έχουμε πετύχει μία ιστορική νίκη και θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την πρόκρισή μας στους "16" της διοργάνωσης".

Δεν υπάρχουν σχόλια: