ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2008

Ντροπή...

Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο γήπεδο του Ελληνικού πριν την έναρξη του αγώνα με το Αιγάλεω για την 11η αγωνιστική της Α1. Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms και ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ.Λιανός δηλώνουν απερίφραστα πως αυτοί που συμμετείχαν στα επεισόδια ουδεμία σχέση έχουν τόσο με τον χώρο του μπάσκετ όσο και με τους φιλάθλους της ομάδας και φυσικά δεν έχουν θέση στο γήπεδο του Ελληνικού.

Με βάση το βίντεο του αγώνα, δε, και σε συνεργασία, με την αστυνομία, η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms πρόκειται να ζητήσει την αναγνώριση όλων όσων προκάλεσαν τα επεισόδια και ακολούθως θα καταθέσει αγωγές εις βάρος τους για τις φθορές που προκάλεσαν στο γήπεδο του Ελληνικού.

Παίξαμε και μπάσκετ...

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανιώνιο On Telecoms που με όπλο την αποτελεσματική άμυνα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, επικράτησε του Αιγάλεω με 93-77. Οι κυανέρυθροι έχοντας τέσσερις παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και ομαδική προσπάθεια στην αμυνα στο δεύτερο ημίχρονο πήραν μία άνετη νίκη και πλέον σκέφτονται τον τελευταίο αγώνα της σεζόν την ερχόμενη Τρίτη 23 Δεκεμβρίου με την Καβάλα, στο γήπεδο του Ελληνικού (18.00).

Το φιλμ του αγώνα

Το Αιγάλεω ξεκίνησε πιο συγκεντρωμένο τον αγώνα και με απανωτά καλάθια του ΜακΓκραθ πήρε από τα πρώτα λεπτά το προβάδισμα στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκε 8-6 και 13-9 στο 5ο λεπτό και αύξησαν τη διαφορά ακόμη και στους 6 πόντους, δύο λεπτά αργότερα (15-21).

Ο Πανιωνιος On Telecoms με κλεψίματα και καλάθια του Λόνι Μπάξτερ απάντησε με δικό του 7-0 σερί και προηγήθηκε για πρώτη φορά στον αγώνα 22-21 στο 9ο λεπτό αλλά το τέλος της περιόδου βρήκε το Άιγάλεω προηγούμενοι με 25-27.

Στη δεύτερη περίοδο οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ με τον Πανιώνιο On Telecoms να ισοφαρίσει 33-33 στο 13ο λεπτό και να παίρνει αέρα τριών πόντων (38-35) ένα λεπτό αργότερα με απανωτά καλάθια του Ιβάν Ζορόσκι. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας συνεχώς άμυνα ζώνης, υποχρέωσαν τους κυανέρυθρους σε άστοχα σουτ από την περιφέρεια (5/13 τρίποντα στο πρώτο ημίχρονο), πήραν ξανά το προβάδισμα στο σκορ με καλάθια του Τέιλορ, προηγήθηκαν 43-46 αλλά μία βόμβα τριών πόντων του Ζορόσκι ακριβώς με τη λήξη του ημιχρόνου ισοφάρισε 46-46.

Οι κυανέρυθροι με όπλο την άμυνα στα πρωτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και με καλάθια του Ντικούδη έτρεξαν ένα σερί 13-5 και πήραν "αέρα" 8 πόντων (59-51 με τρίποντο του Μάιλς) στο 24'30".

Λίγο πριν το φινάλε της περιόδου, δε, με τον Ζορόσκι και τον Ντικούδη μπροστάρηδες η διαφορά ανέβηκε για πρωτη φορά στους 10 πόντους (65-55 στο 27ο λεπτό) και στους 13 (69-56) για να λήξει το δεκάλεπτο με τον Πανιώνιο On Telecoms προηγούμενο 69-58 έχοντας δεχθεί μόλις 12 πόντους στο διάστημα αυτό.

Η αμυντική πίεση της ομάδας του Τριφούνοβιτς συνεχισθηκε και στην 4η και τελευταία περίοδο με τη διαφορά να εκτοξεύεται στους 15 πόντους (73-58) από συνεχή κλεψίματα και λίγο αργότερα στους 21 (79-58 στο 33ο λεπτό) με επι μέρους σερί 10-0!

Η διαφορά παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα μέχρι το τέλος της αναμέτρησης αφού το Αιγάλεω δεν είχε δυνάμεις να κοντράρει την αδιαπέραστη άμυνα των κυανέρυθρων που έφτασαν άνετα στην τελική επικράτηση.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ON TELECOMS: Ξανθόπουλος 3, Τσβέτκοβιτς, Ζορόσκι 22, Γεωργαλής 8, Καλαμπόκης 5, Μάιλς 5, Ραίτσεβιτς 12, Μπάξτερ 14, Ντικούδης 14, Γιαννούλης 12, Δρελιώζης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: