ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

Πανιώνια... Φυλή!!!





Νίκη για την ομάδα μας στο γήπεδο της Φυλής, επί του Θρασύβουλου, με σκορ 3-1, για την δέκατη τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Αποτέλεσμα, που σύμφωνα με την παρουσία των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο χαρακτηρίζεται δίκαιο, με τον Πανιώνιο να έχει στο μεγαλύτερο διάστημα την πρωτοβουλία και να παρουσιάζεται παράλληλα αποτελεσματικός.
Η ομάδα μας πραγματοποίησε καλή εμφάνιση, ιδίως στο πρώτο μισό της συνάντησης, όπου μπήκε πολύ δυνατά και από το ξεκίνημα δημιούργησε τις προϋποθέσεις για το γκολ, που επετεύχθη στο 19’ με τον Μανιάτη. Ο διεθνής με την Ελπίδων αμυντικός με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σε σέντρα του Εστογιανόφ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Κωστάκη για να γίνει το 0-1.
Ο Γρηγόρης Μάκος στο 62’ με σουτ από το ύψος του πέναλτι μετά από «κοφτή» πάσα του Ντελούρα έκανε το 1-2, ενώ ο Γερμανός επιθετικός στις καθυστερήσεις του αγώνα με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κουτσόπουλου, διαμόρφωσε το τελικό 1-3.
Οι γηπεδούχοι, είχαν ισοφαρίσει προσωρινά με τον Μπαριέντος στο 38’ (1-1), με το σουτ του πρώτου έξω από την περιοχή να χτυπάει στον Κοντοέ και να αλλάζει πορεία, ξεγελώντας τον Ντάριο Κρέσιτς.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κρέσιτς (70’ Μέιλι), Μανιάτης, Σκούφαλης, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Εστογιανόφ (85’ Μπάρκογλου), Ντελούρα, Μαϊστόροβιτς, Γουνδουλάκης (61’ Νικολάου), Κοντοές.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας, Γιώτης Σταματόπουλος, δήλωσε στους εκπροσώπους του Τύπου:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και όχι μόνο σε όσους αγωνίστηκαν. Δουλέψαμε πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Η παρουσία του κόσμου μας, ακόμα μία φορά, με συγκίνησε. Για ενενήντα λεπτά έδωσε ώθηση και κίνητρο στην ομάδα.
Όσον αφορά το παιχνίδι, ξέραμε ότι μας περιμένει ένα δύσκολο ματς. Μπήκαμε δυνατά, στα πρώτα είκοσι – είκοσι πέντε λεπτά είχαμε τον έλεγχο, κάναμε ευκαιρίες και ελέγξαμε τον ρυθμό. Από εκει και μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου χάσαμε λίγο τον έλεγχο, Είχαμε ένα νεκρό διάστημα. Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του Χλωρού, με τον Κρέσιτς να αντιδρά σωστά, αλλά δεχτήκαμε το γκολ. Μπήκαμε στα αποδυτήρια. Το συζητήσαμε, και είπαμε ότι το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή. Κρατήσαμε την πίστη και την ηρεμία μας και βγήκαμε για τη νίκη. Ο Θρασύβουλος είχε δυο τρεις μεγάλες ευκαιρίες, αλλά αυτό που είδα είναι ότι η ομάδα στο διάστημα που πιέστηκε αμύνθηκε με την ψυχή της, σε αυτό τον δύσκολο αγωνιστικό χώρο.
Το παιχνίδι θα πήγαινε στην ψυχολογία και το πάθος το οποίο πιστεύω ότι δείξαμε μέχρι το τέλος. Βάλαμε ένα ωραίο δεύτερο γκολ. Προηγηθήκαμε, Αλλά ο αντίπαλος δεν σταμάτησε να προσπαθεί. Θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Στο τέλος ήρθε η «λύτρωση» με ένα ωραίο γκολ. Ο Κουτσόπουλος κράτησε την ψυχραιμία του, είδε τον Ντελούρα και πετύχαμε το γκολ. Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στον Θρασύβουλο. Έδωσε μία μεγάλη μάχη. Εκτιμώ πολύ τον κ. Τσιώλη ως προπονητή. Παρακολουθώ την δουλειά του και όπου και αν πήγε έκανε καλή δουλειά. Εύχομαι καλή συνέχεια».

*** Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός διεκομίστη ο τερματοφύλακας της ομάδας μας, Ντάριο Κρέσιτς, ο οποίος εξετάστηκε από νευροχειρούργο. Οι αρχικές εκτιμήσεις που έκαναν λόγο για διάσειση, δεν επαληθεύτηκαν. Ο Κρέσιτς έχει δεχθεί δύο χτυπήματα σε σβέρκο και σαγόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: