ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2008

Συνέντευξη Τύπου Γιώτη Σταματόπουλου

Στους εκπροσώπους του Τύπου, ενόψει του αγώνα με τον Θρασύβουλο, την Κυριακή, για την δέκατη τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Για τα πλάνα του για το παιχνίδι και τον στόχο

Το ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι σε αυτή την κατηγορία, το βλέπουμε κάθε εβδομάδα. Ο Θρασύβουλος είναι μία ομάδα που ανέβηκε στην κατηγορία και ο στόχος του είναι να παραμείνει. Παλεύει με όλες τις δυνάμεις του στα τελευταία παιχνίδια. Είχε δύο «στενά» αποτελέσματα. Και με τον ΠΑΟΚ ήταν κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα ενώ μέσα στον Ηρακλή πήρε τον βαθμό. Ο στόχος μας θα πρέπει να είναι η νίκη. Και πάντα, πρέπει να παλεύεις για τη νίκη. Ότι δεν είναι μονόδρομος αυτό το ξέρουμε καλά, αλλά θα προσπαθήσουμε πάρα πολύ να φτάσουμε στη νίκη. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο, αλλά εμείς σαν Πανιώνιος πρέπει να δείξουμε από την αρχή ότι θέλουμε το παιχνίδι και το αποτέλεσμα θα έρθει από μόνο του.

Για την «εικόνα» στο ματς με την Λάρισα και το ενδεχόμενο αλλαγών

Βγάλαμε αρκετά θετικά συμπεράσματα από το παιχνίδι με την Λάρισα. Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Βέβαια ο στόχος μας ήταν να νικήσουμε. Βλέποντας όμως όλο το παιχνίδι, πιστεύω ότι η μεγάλη έκανε μεγάλη προσπάθεια. Και σε αυτή θα σταθώ. Δείξαμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε ομάδα, ενωμένοι και θέλουμε την επιτυχία. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και με τον Θρασύβουλο. Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία θα δοκιμάσουμε στις προπονήσεις που απομένουν. Με ενδιαφέρει να μπούμε με το ίδιος πάθος και την ίδια θέληση, όπως στο ματς με τη Λάρισα και ιδίως στο πρώτο μέρος. Δεν παίζει ρόλο με ποια πρόσωπα θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Οι παίκτες είναι επαγγελματίες, ξέρουν τη δουλειά τους αλλά και τι περιμένουμε εμείς από αυτούς.

Ποια τα συμπεράσματα από την αναμέτρηση που προηγήθηκε

Προσπαθώ να βλέπω μόνο τα θετικά. Τα λάθη που έγιναν τα συζητήσαμε με τους παίκτες και τα οποία δεν ήταν πολλά. Σκοπός είναι να μάθουμε μέσα από αυτά. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε πάρα πολύ καλό ρυθμό. Σε αυτό θα δουλέψουμε. Να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες. Μπήκαμε πολύ αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο, κάναμε αυτά που θέλαμε, ελέγξαμε τον ρυθμό, επικρατήσαμε στις προσωπικές μονομαχίες και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αυτά είναι τα θετικά και πάνω σε αυτά θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε στο παιχνίδι της Κυριακής.

Που οφείλεται η πτώση της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο με την Λάρισα

Ένας βασικός λόγος, ήταν ότι στο πρώτο ημίχρονο επενδύσαμε πάρα πολύ. Το παιχνίδι δεν είναι μόνο σαρανταπέντε λεπτά. Αυτό προσπάθησα να πω στους παίκτες. Μερικές φορές έλλειπε το καθαρό μυαλό. Έπρεπε να πρεσάρουμε κάποια διαστήματα και κάποια άλλα να περιμένουμε λίγο περισσότερο τον αντίπαλο και να παίξουμε με αντεπιθέσεις.
Πόσο έχουν επηρεαστεί οι παίκτες από τις αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο
Οι συνθήκες προπόνησης είναι καταπληκτικές. Έχουμε ένα σύγχρονο προπονητικό κέντρο που μας επιτρέπει να δουλεύουμε σωστά. Οι παίκτες δεν επηρεάζονται από τις διοικητικές αλλαγές. Πολύ σημαντικό είναι να δείξουμε στον κόσμο, που θα είναι πάλι δίπλα μας την Κυριακή, ότι θα κάνουμε μία μεγάλη προσπάθεια.

Για τα αγωνιστικά προβλήματα


Ο Μπερτέ ολοκλήρωσε χθες ατομικό πρόγραμμα. Δεν ήταν ακόμα έτοιμος να μπει στην προπόνηση της ομάδας αλλά ήταν θετικό ότι κατάφερε να βγάλει το πρόγραμμα. Ο Κουμορτζί μπήκε κανονικά με την ομάδα. Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με τη Λάρισα. Ήταν λίγο λυπηρό που δέχτηκε την κόκκινη, αυτά συμβαίνουν. Έχουμε πολλούς παίκτες που περιμένουν την ευκαιρία και θέλουν να δείξουν ότι δίκαια βρίσκονται σε αυτή την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: