ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Ολοι δίπλα στην ομάδα...

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Εξάλλου τι να πούμε; Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Και στα δύσκολα ένας δρόμος υπάρχει για τους Πανιώνιους, στήριξη της ομάδας, στήριξη του Κωνσταντίνου Τσακίρη. Ας μην επιτρέψουμε σε κανέναν να καταστρέψει ότι με κόπο φτιάχθηκε αυτά τα 2,5 χρόνια. Κοιτάμε μπροστά, στηρίζουμε τους παίκτες, τον Γιώτη Σταματόπουλο (όπως τον Λίνεν, τον Λεμονή, όπως τον εκάστοτε προπονητή της ομάδας μας), γινόμαστε ο 12ος παίκτης και νικάμε τη Κυριακή. Ολα τα άλλα θα λυθουν πολύ σύντομα. Γιατί όποιος δεν το κατάλαβε ο Κων. Τσακίρης πήρε την υπόθεση στα χέρια του... Ολοι στο γήπεδο, δίπλα στην ομάδα μας!

Εξάλλου και οι "Πάνθηρες" έστειλαν το μήνυμα:
"Η αγωνιστική εικόνα και οι τελευταίες εξελίξεις στην ομάδα, μας έχουν οδηγήσει σε ένα κρίσιμο σημείο. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους και να δώσουν ό,τι καλύτερο έχουν!

Εμείς πάντα ήμασταν παρόντες στα δύσκολα, αυτό θα πράξουμε και τώρα. Όποιος θέλει να λέγεται ΠΑΝΘΗΡΑΣ και οπαδός τη Κυριακή στο γήπεδο θα παραδώσει τη ψυχή και τη φωνή του.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: