ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2008

Συνέντευξη Τύπου Γιώτη Σταματόπουλου

Στους εκπροσώπους του Τύπου, εν όψει της συνάντησης με τον Αστέρα Τρίπολης, αύριο Σάββατο, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος, μίλησε ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώτης Σταματόπουλος, που δήλωσε:

Τι κρατάει από τη νίκη στη Φυλή και πως θα λειτουργήσει για το αυριανό παιχνίδι

Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη, σε ένα δύσκολο γήπεδο, με δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, δεν μπορούσε να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που καταφέραμε, ειδικά στο δεύτερο μισό, να ξεπεράσουμε ένα διάστημα πίεσης με ένα δοκάρι και ένα καλό σουτ του αντιπάλου, ήταν πολύ θετικό. Παράλληλα, λειτουργήσαμε άψογα στις αντεπιθέσεις. Βλέποντας ειδικά το δεύτερο γκολ, ήταν ένας πολύ ωραίος συνδυασμός που ξεκίνησε από τον Νικολάου ο οποίος είδε τον Ντελούρα και αυτός έδωσε στον Μάκο που τελείωσε ψύχραιμα την φάση. Μας έδωσε ανάσα για τη συνέχεια αυτή η νίκη. Την απολαύσαμε την Κυριακή, αλλά από κει και πέρα στρέψαμε τη συγκέντρωσή μας στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Θέλουμε να δώσουμε στον κόσμο ένα ωραίο Χριστουγεννιάτικο δώρο, να πάμε όλοι ικανοποιημένοι για γιορτές.

Ο Αστέρας διαθέτει πολύ ποιητική ομάδα και σε καμία περίπτωση η θέση του δεν αντικατοπτρίζει τις ικανότητες που έχει. Ξέρουμε ότι έχει δυνατό ρόστερ και υψηλούς στόχους. Παίκτες με πολύ καλή τεχνική κατάρτιση που μπορούν να κάνουν την διαφορά. Όπως τους Ζαϊρί και Φλάβιο που μπορούν να απειλήσουν από τα άκρα αλλά και τον άξονα. Επίσης ένα καλό επιθετικό δίδυμο, ενώ πιστεύω ότι παίκτης «κλειδί» είναι ο Καρντόσο που βοηθάει ανασταλτικά και οργανωτικά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Προερχόταν από θετικά αποτελέσματα σε ΟΑΚΑ και Τούμπα. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό ματς και ο κόσμος θα είναι και πάλι δίπλα μας. Όπως στο ματς με τον Θρασύβουλο, που δεν σταμάτησε λεπτό. Εύχομαι να βρεθεί και πάλι κοντά μας αλλά και για έναν άλλο σκοπό. Ένα ποσοστό των εισπράξεων του αγώνα θα διατεθεί στη HUMANAID. Είναι σημαντικό να μην ξεχάσουμε τον κόσμο που δεν έχει τις ανέσεις που έχουμε εμείς.

Εξαρτάται καθαρά από εμάς το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Πιστεύω πολύ στα παιδιά. Δείχνουν μεγάλη διάθεση στην προπόνηση. Και αυτή την εβδομάδα τόσο για μένα όσο και για τα άλλα πρόσωπα του τεχνικού τιμ, ήταν απόλαυση.
Πρέπει να μπούμε δυνατά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε.

Πόσο προβληματίζουν οι πολλές ευκαιρίες του Θρασύβουλου στο παιχνίδι που προηγήθηκε

Έχουμε συζητήσει με τους παίκτες. Αλλά είμαστε ομάδα με τερματοφύλακα. Και ο Ντάριο Κρέσιτς έδειξε όλη την κλάση του. Σε τέτοιες στιγμές, που δέχεσαι πίεση, κάτι που είναι αυτονόητο, βρέθηκε σε πολύ καλή μέρα και βοήθησε αρκετά την ομάδα σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο. Έκανε καλή και σωστή δουλειά. Πρέπει στο παιχνίδι με τον Αστέρα να μειώσουμε τις ευκαιρίες του αντιπάλου και να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας.

Οι σκέψεις του για το αυριανό ματς

Υπάρχουν αρκετές σκέψεις, όπως και ώρες μέχρι την έναρξη του αγώνα. Οποιοσδήποτε ξεκινήσει το παιχνίδι ή μπει μέσα σαν αλλαγή, πιστεύω ότι θα βοηθήσει. Όπως έγινε στα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Όλοι πρέπει να δώσουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Για τις πολλές αλλαγές σε πρόσωπα στα δύο προηγούμενα παιδιά και αν νοιώθει δικαιωμένος

Έχουν δικαιωθεί τα παιδιά που βρίσκονται στην ομάδα και κάνουν τόσο καιρό άψογα τη δουλειά τους, περιμένοντας την ευκαιρία. Υπάρχουν παιδιά που είχαν αρκετό χρόνο να αγωνιστούν. Όταν παίζει ένας παίκτης, όπως ο Τζαβέλλας στο πρώτο ματς, ο Γουνδουλάκης στο δεύτερο, και έχουν αυτό το πρόσωπο, αξίζουν μεγάλα συγχαρητήρια. Περίμεναν, δεν έχασαν την πίστη τους στους εαυτούς τους και αυτό το δείχνουν και στην προπόνηση. Είχαν την θέληση να προσφέρουν και προσέφεραν. Να σταθώ και στον Ντελούρα, που έχασε όλη την περσινή σεζόν λόγω τραυματισμού. Τα πήγε αρκετά καλά στο προηγούμενο παιχνίδι, πάλεψε και υπάρχει ακόμα περιθώριο βελτίωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: