ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Δύσκολα ο Γιαννούλης

Ενα μικρό πρόβλημα τραυματισμού δεν επέτρεψε στον αρχηγό του Πανιώνιος On Telecoms Γιάννη Γιαννούλη να προπονηθεί τη Δευτέρα και ο έμπειρος σέντερ αναμένεται να μην ταξιδέψει με την υπόλοιπη αποστολή της ομάδας για τη Μόσχα. "Πρωτιά" για τον Βασίλη Ξανθόπουλο, πένθος για τον φυσιοθεραπευθή της ομάδας Δημήτρη Γκρεκό.
Ο Γιαννούλης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πόδι κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Πανελλήνιο και δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα με τον προπονητή της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς να αποφασίζει εκτός απροόπτου να τον αφήσει στην Αθήνα για θεραπεία από το να ταξιδέψει στη Μόσχα για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ.
Η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Τρίτης και σε αυτή, αντί του Γιαννούλη θα συμπεριληφθεί ο Μάκης Δρελιώζης.

Πρωτιά Ξανθόπουλου
Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική παίκτης του Πανιώνιος On Telecoms προσέφερε την πιο εντυπωσιακή φάση για την Ευρωλίγκα. Ετσι, μετά το απίθανο καλάθι του Μάιλς στον αγώνα με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο για την 5η αγωνιστική, ήταν σειρά του έτερου πλέι-μέικερ της ομάδας Βασίλη Ξανθόπουλου να προσφέρει το Νο1 χαι-λάιτ της 6ης αγωνιστικής με το πολύ δύσκολο γκολ-φάουλ που πέτυχε στον νικηφόρο αγώνα με τη Ρεάλ. Για να δείτε το βίντεο κάντε κλικ στο επίσημο Youtube Channel του Πανιώνιος On Telecoms.

Πένθος για τον Δημήτρη Γκρεκό
Ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας Δημήτρης Γκρεκός έχασε τα ξημερώματα της Δευτέρας τον πολυαγαπημένο του πατέρα Βασίλη η κηδεία του οποίου θα γίνει στο Κοιμητήριο Καλλιθέας το μεσημέρι (15.30) της Τρίτης. Ο ιδιαίτερα αγαπητός φυσιοθεραπευτής της ομάδας δεν θα ταξιδέψει φυσικά με την υπόλοιπη αποστολή για τη Μόσχα λόγω πένθους. Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια Γκρεκού ενώ αντιπροσωπεία θα παραστεί στη νεκρώσιμη ακολουθία

Δεν υπάρχουν σχόλια: