ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2008

Μάιλς: «Όλα τα οφείλουμε στον Βασίλη»

Ένας αγώνας μπάσκετ διαρκεί σαράντα λεπτά, μέσα στα οποία μπορούν να συμβούν πάρα πολλά. Να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και από εκεί που μια ομάδα κρατά και με τα δύο χέρια τη νίκη, να βρεθεί στο καναβάτσο. Κάτι τέτοιο πήγε να…πάθει χθες ο Πανιώνιος απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με 55-27 στο 25’ και όλα έδειχναν πως θα πάρουν μια εύκολη νίκη. Τελικά, η Ρεάλ με επιμέρους σκορ 39-11 στα τελευταία δεκαπέντε λεπτά, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 66-66. Τότε, ανέλαβε δράση ο Άαρον Μάιλς και με καλάθι 3’’ πριν από τη λήξη του ματς, έγραψε το τελικό 68-66 για τον Πανιώνιο.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μίλησε στο www.sportfm.gr και θέλησε να ευχαριστήσει για τη χθεσινή μεγάλη νίκη «τον Θεό. Αυτός ήταν που μου έδωσε τη δυνατότητα να τρέξω τόσο γρήγορα και να κάνω ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις. Τελικά ευστόχησα και πήραμε μια σπουδαία νίκη», μας είπε ο 25χρονος Αμερικανός, για να συμπληρώσει πως «όλα τα οφείλουμε στον Βασίλη (σ.σ Ξανθόπουλο), οποίος με το που μπήκε στο παιχνίδι άλλαξε όλη του τη ροή. Με την άμυνά του μας έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη. Μας έδειξε το πώς θα κερδίσουμε το ματς και πραγματικά ήταν ο καλύτερός μας παίκτης χθες».

Λίγη ώρα μετά το τέλος του χθεσινού παιχνιδιού, οι άνθρωποι του Πανιωνίου μάθαιναν πως η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο επικράτησε της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, γεγονός που κάνει ακόμη πιο περίπλοκα τα πράγματα στον όμιλο. Ερωτηθείς για αυτό το αποτέλεσμα, ο Μάιλς δήλωσε πως «δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες. Αν εμείς είμαστε καλά, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Εμείς κάνουμε αυτό που μας λέει ο προπονητής μας, κοιτάμε τους εαυτούς μας και πώς κάθε μέρα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων ειλικρινά δεν με ενδιαφέρουν».

Πλέον, στον Πανιώνιο έχουν στρέψει την προσοχή τους στο παιχνίδι με τον Πανελλήνιο, ματς που σύμφωνα με τον απόφοιτο του Κάνσας «είναι ένα από τα σημαντικότερα της χρονιάς για εμάς. Μετά τις ήττες μας από τα Τρίκαλα και τον Κολοσσό, δεν έχουμε περιθώρια για άλλη ήττα αν θέλουμε να τερματίσουμε μέσα στην τετράδα στην κανονική περίοδο. Ο Πανελλήνιος είναι σπουδαία ομάδα και θα πρέπει να παίξουμε και στα σαράντα λεπτά με ιδιαίτερη συγκέντρωση αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: