ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2008

"Τέλος" ο Λεμονής, Ανέλαβε ο Γιώτης Σταματόπουλος

Ούτε μήνα δεν συμπλήρωσε ο Τάκης Λεμονής στον Πανιώνιο, καθώς χθες παραιτήθηκε αφού δεν ικανοποιήθηκε η αξίωσή του για αποπομπή του βοηθού του Γιώτη Σταματόπουλου. Ο Ελληνας τεχνικός που στη σύντομη παρουσία του στον «κυανέρυθρο» πάγκο «μέτρησε» μια νίκη και δυο ήττες, εκτός από την απομάκρυνση του Σταματόπουλου έθεσε θέμα και για τον Διευθύνοντα Συμβούλο, Χριστόφορο Μαυρόπουλο και τον αθλητικό διευθυντή και υπεύθυνο για τις περισσότερες μεταγραφές της ομάδας, Γιώργο Τσέλιο. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο Λεμονής σε συνάντηση που έγινε την Τρίτη το βράδυ παρουσία του μεγαλομέτοχου Κωνσταντίνου Τσακίρη και του Φάνη Γαλλή, με θέμα τα μεταγραφικά πλάνα και τις αποδεσμεύεις παικτών, ζήτησε την απομάκρυνση του Γ. Σταματόπουλου υποστηρίζοντας ότι του υποσκάπτει το έργο του ενώ μίλησε αρνητικά και για του Μαυρόπουλο & Τσέλιο, προκαλώντας την έκπληξη των υπολοίπων.

Οι «Πάνθηρες» στη προπόνηση

Ετσι στη σημερινή προπόνηση, ο Γιώτης Σταματόπουλος δεν έδωσε το παρών.
Αντίθετα το παρών έδωσε αντιπροσωπεία των «Πανθήρων» οι οποίοι μίλησαν στους παίκτες λέγοντας: «Παίξτε μπάλα. Ξέρουμε τις δυνατότητες σας. Τη Κυριακή στο Καραϊσκάκη μας ντροπιάσατε». Με τον Λεμονή δεν μίλησαν καθώς ο Ελληνας τεχνικός τους είπε προφητικά: «Εχω ραντεβού το απόγευμα με τον κ. Γαλλή. Μπορεί το βράδυ να μην είμαι προπονητής της ομάδας. Πάντως θα τα πούμε...».
Η συνέχεια δόθηκε στην έκτακτη συνεδρίαση του «κυανέρυθρου» Δ.Σ. όπου ο Λεμονής επανέλαβε το αίτημα για απομάκρυνση του Γ. Σταματόπουλου και των κ.κ.Μαυρόπουλου και Τσέλιου. Το Δ.Σ. δεν έκανε δεκτό το αίτημα του, με αποτέλεσμα ο Ελληνας τεχνικός να παραιτηθεί, και στην θέση του τοποθετήθηκε ως υπηρεσιακός ο Γιώτης Σταματόπουλος.
Παράλληλα παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου ο Φάνης Γαλλής, του οποίου ο Λεμονής ήταν προσωπική επιλογή. Στη συνέχεια το «κυανέρυθρο» συμβούλιο ανασυγκροτήθηκε και εκλέγοντας με 8 ψήφους υπέρ, 1 κατά νέο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον κ. Χριστόφορο Μαυρόπουλο. Α’ Αντιπρόεδρος παρέμεινε ο κ. Πάλλας και Β’ Αντιπρόεδρος ο κ. Ζερβακάκος. Τα υπόλοιπά μέλη παρέμειναν ως έχουν δηλαδή οι κ.κ. Φάνης Γαλλής, Γιώργος Απέγητος, Θανάσης Ατζινάς, Δημήτρης Ματζαβίνος, Γιώργος Τσέλιος, Δημήτρης Χανιωτάκης».

Λεμονής: «Ηθελα να δουλέψω, αλλά...»

Πικραμένος από τις εξελίξεις εμφανίζεται ο πρώην πλέον προπονητής του Πανιωνίου Τάκης Λεμονής. Ο Ελληνας τεχνικός όταν αποχώρησε από την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση, αλλά μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ με την οποία έγινε αποδεκτή η παραίτησή του, είπε: «Είχα όρεξη και ήθελα να δουλέψω πάρα πολύ στον Πανιώνιο, γιατί πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και των παικτών. Ομως με την κατάσταση που επικρατεί δεν μπορώ να δουλέψω. Δεν είχα άλλο δρόμο από την παραίτηση».

Την παραίτησή του θα υποβάλει και ο Γιώργος Κατσιφαράκης. Ο επικεφαλής του ιατρικού τημ (και πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ) της «κυανέρυθρης» ομάδας διαφωνεί με τις εξελίξεις, την απομάκρυνση του Τάκη Λεμονή από την τεχνική ηγεσία και θεωρεί ότι δεν μπορεί να παραμείνει στην ομάδα.

Ο Σταματόπουλος στο τιμόνι

Μετά από 2,5 χρόνια ως ασίσταντ κόουτς του Εβαλντ Λίνεν και 15 μέρες του Τάκη Λεμονή, ο Γιώτης Σταματόπουλος είναι από χθες το απόγευμα ο πρώτος προπονητής της «κυανέρυθρης» ομάδας. Ο Σταματόπουλος είναι απόφοιτος της κορυφαίας σχολής προπονητών της Ευρώπης, αυτής της Κολονίας. Μάλιστα είναι ο νεότερος σε ηλικία με δίπλωμα από την συγκεκριμένη σχολή. Είναι ιδιαίτερα αγαπητός στους «κυανέρυθρους» φιλάθλους, ενώ και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έχει άριστες σχέσεις. Ο Σταματόπουλος δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις και ευγενικά δήλωσε: «Δεν είναι ώρα για δηλώσεις. Θα τα πούμε την Παρασκευή». Ο Σταματόπουλος θα μιλήσει σήμερα στους παίκτες, τους οποίους βέβαια ξέρει πολύ καλά αφού με τους περισσότερους είναι μαζί 2,5 χρόνια. «Κοιτάξτε να κερδίσουμε το ματς της Κυριακής. Είναι κομβικής σημασίας», αναμένεται να πει ο νεαρός τεχνικός στους «κυανέρυθρους» παίκτες.
Στο αγωνιστικό μέρος (υπήρξε και τέτοιο στον Πανιώνιο) χθες ο Λάμπρος Χούτος προπονήθηκε κανονικά, θέτοντας υποψηφιότητα για την αρχική 11άδα. Ο Αλβαρο Ρεκόμπα προς το τέλος της προπόνησης αποχώρησε με ενοχλήσεις στο πόδι, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Μαϊστόροβιτς λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: