ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 13 Αυγούστου 2008

Ολο και καλύτερα ο Λούις

Ο Λουίς Λουρένσο ύστερα από την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση επί γερμανικού εδάφους, ανεβάζει ρυθμούς και πήρε χρόνο συμμετοχής και στο φιλικό της Τρίτης με το Χαϊδάρι. Ο Πορτογάλος που ύστερα από 11 μήνες είναι πλέον στις επάλξεις, χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο ημίχρονο από τον Έβαλντ Λίνεν και ανεβάζει ρυθμούς.
Οι Νεοσμυρνιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με το Χαϊδάρι με τον Γερμανό τεχνικό να δίνει χρόνο συμμετοχής κυρίως στους αναπληρωματικούς παίκτες. Το τέρμα του Πανιωνίου σημείωσε ο Φανούρης Γουνδουλάκης (0-1), στο '48.
Την αρχική ενδεκάδα του Πανιωνίου αποτέλεσαν οι: Μέϊλι, Σανταμούρης, Μπερτέ, Ντρσέκ, Γιαννούλης, Ριμπέϊρο, Σιόβας, Γουνδουλάκης, Καπετάνος, Κόντης και Σιαλμάς. Επίσης χρησιμοποιήθηκαν οι: Ανδριόλας, Φουντουκίδης, Αναστασόπουλος, Λουρένσο, Γκιτσάλης, Χετεμάϊ και Τζαβέλλας.

Φιλικό το Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης

Το Σάββατο 16 Αυγούστου,ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τον Αστέρα Τρίπολης. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, στις 19.00. Τα εισιτήρια θα διατίθονται την ημέρα του αγώνα από τις 17.00, στα εκδοτήρια της οδού Αγ. Ανδρέου και θα λειτουργήσουν οι θύρες 4 (10€ και 5€ το παιδικό εισιτήριο), 5-6 (20€) και 7 (10€ και 5€ το παιδικό εισιτήριο).

Δεν υπάρχουν σχόλια: