ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Ηττα στο φιλικό - "Κόκκινη" ο Τζιμπούρ

Ο Πανιώνιος ηττήθηκε με 2-0 από την Γκρόιτερ Φιρθ, σε φιλικό. Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι κυανέρυθροι, έπειτα από απευθείας αποβολή του Τζιμπούρ! Αν το φύλλο αγώνος σταλεί στην ΕΠΟ τότε ο Τζεμπούρ θα τιμωρηθεί με 3 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.
Την ήττα γνώρισε σε ένα ακόμα φιλικό ο Πανιώνιος, αυτήν την φορά από την Γκρόιτερ Φιρθ. Το παιχνίδι όπως είναι φυσικό δεν προσφέρεται για συμπεράσματα, καθώς ο Πανιώνιος μετά τον αποκλεισμό του από την Νάπολι, έχει μπει στο δεύτερο στάδιο της -ιδιαίτερα επίπονης- προετοιμασίας του, με τους ποδοσφαιριστές να βγάζουν την κόπωσή τους στον αγώνα με την πιο έτοιμη γερμανική ομάδα.

Από την άλλη βέβαια, η επιθετική αφλογιστία, η οποία χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά στην ομάδα είναι δεδομένη, κάτι που ήταν εμφανές και στους δύο εκτός έδρας αγώνες για το Ιντερτότο. Είναι πολύ νωρίς βέβαια για να πει κανείς πως ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει πρόβλημα στο γκολ, καθώς τόσο ο Ντελούρα, όσο και ο Μπάρκογλου θα βοηθήσουν στο σκοράρισμα όταν αφομοιωθούν για τα καλά από την ομάδα.

Πέρα όμως από το ξεκάθαρα αγωνιστικό κομμάτι, ο Πανιώνιος αντιμετώπισε ένα ακόμα πρόβλημα, στο φιλικό με την Φιρθ. Ο Έβαλντ Λίνεν, δεν κατάφερε στο συγκεκριμένο φιλικό να τεστάρει όπως θα ήθελε τους ποδοσφαιριστές του, καθώς η ομάδα αναγκάστηκε να αγωνιστεί με παίκτη λιγότερο μετά την απευθείας αποβολή του Τζιμπούρ στο 58'.

Και αν κι αυτό δεν είναι απόδειξη, ότι ο Γαλλοαλγερινός δεν έχει καμία διάθεση να παίξει με τα χρώματα του Ιστορικού, τι άλλο πρέπει να κάνει; Μετά από τα όσα συνέβησαν με την απουσία του από τις προπονήσεις και την τιμωρία του από την διοίκηση, αποφασίζει να ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Γερμανία και στην πρώτη του φετινή εμφάνιση σε φιλικό, αποβάλλεται! Τα σχόλια περριτεύουν...

Στο φιλικό με την Γκρόιτερ Φιρθ, αγωνίστηκαν οι: Κρέσιτς (46' Μέιλι)-Μανιάτης (85' Φακίνος), Μαϊστόροβιτς, Ντρσεκ (65' Κοντοές), Κουτσόπουλος (79' Σιόβας)-Κουμορτζί (79' Τζαβέλας), Νικολάου (46' Ντ' Ακολ), Κοιλιάρας (79' Ντελούρα), Σκούφαλης- Τζιμπούρ, Μπάρκογλου (46' Μάκος)

Προπόνηση όσοι δεν αγωνίστηκαν

Όσοι δεν επρόκειτο να αγωνιστούν στην αναμέτρηση με την Γκρόιτερ Φιρθ, προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου. Σε αυτήν έλαβαν μέρος οι Ριμπέιρο, Κόντης, Σιαλμάς, Χετεμάι, Λουρένσο, Καπετάνος, Μπερτέ, Γκίτσαλης, Φουντουκίδης, Αναστασόπουλος, Σανταμούρης και Ανδριόλας, αλλά και οι Σιόβας, Φακίνος, οι οποίοι τελικά έπαιξαν κόντρα στην γερμανική ομάδα. Τέλος, με θεραπείες συνέχισε και το Σάββατο ο Ματίας Λάνγκαμπ, ο οποίος εκτιμάται πως την Κυριακή θα επιστρέψει στις προπονήσεις.

Πηγή: Sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: