ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

Δηλώσεις Εβαλντ Λίνεν

Ικανοποιημένος από τη γενική εικόνα της ομάδας του, όχι όμως και από το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ο Έβαλντ Λίνεν. «Στο πρώτο ημίρονο παίξαμε πολύ καλά, κυριαρχήσαμε στον αγωνιστικό χώρο, είχαμε πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, ενώ δημιουργήσαμε φάσεις και από τα δεξιά και από τα αριστερά», είπε ο τεχνικός του Πανιωνίου και πρόσθεσε: «Είχαμε το δοκάρι του Κοιλιάρα, είμαστε σίγουρα καλύτεροι και το ότι δεχθήκαμε εμείς το γκολ, δεν έχει σχέση με την εικόνα του παιχνιδιού.Στο δεύτερο αλλάξαμε κάποιους παίκτες, το παιχνίδι σκλήρυνε, δημιουργήθηκε εκνευρισμός και ήρθε και το πέναλτι που δεν ξέρω αν ήταν ή όχι. Μετά από τη φάση αυτή, ήρθε η κόκκινη του Ράφικ που είναι ό,τι χειρότερο για φιλικό. Θα μπορούσε ο διαιτητής να δεχθεί να γίνει αλλαγή και όχι να τον αποβάλει, όπως συμβαίνει και στην Ελλάδα. Σε γενικές γραμμές, κάναμε καλό παιχνίδι αμυντικά, με κάποιες καλές επεμβάσεις από τον Μέιλι και τον Κοντοέ. Στο τέλος είχαμε κι εμείς μια πολύ καλή ευκαιρία και δικαιούμαστε τουλάχιστον ένα γκολ».

Δηλώσεις Β. Κουτσόπουλου

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Κουτσόπουλος, είπε: «Στο πρώτο ημίχρονο, είχαμε πολύ καλό ρυθμό και χάσαμε ευκαιρίες να προηγηθούμε. Δουλεύουμε, όμως, σκληρά, είμαστε σφιγμένοι και αυτό φάνηκε. Έχουμε περιθώρια, υπάρχει ένας μήνας ακόμη μπροστά μας να δουλέψουμε και πιστεύω ότι στην αρχή του πρωταθλήματος θα είμαστε στην κατάσταση που πρέπει να είμαστε».

* Περίπου 1.500 φίλαθλοι βρέθηκαν στο «Πλέιμομπιλ Στάντιον» της Γκρόιτερ Φιρτ για να παρακολουθήσουν το φιλικό.Οι Νοσμυρνιώτες, μάλιστα, εντυπωσιάστηκαν από τον εξαιρετικό αγωνιστικό του χώρο.

* Φιλικό με την Ανκαρακουτσού έκλεισε για τη Δευτέρα ο Πανιώνιος. Το φιλικό θα γίνει στο γήπεδο του Μπαντ Βερισχόφεν, όπου και θα διανυκτερεύσουν οι «κυανέρυθροι» και την Τρίτη θα πετάξουν από το Μόναχο για Αθήνα.

"Πρώτη" στο Κορωπί - Δυο φιλικά στη Νέα Σμύρνη

Την Τρίτη επιστρέφει στην Αθήνα η αποστολή του Πανιωνίου και την Πέμπτη θα κάνει τη πρώτη της προπόνηση στο νέο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί! Στις 10 Αυγούστου οι "κυανέρυθροι" θα αντιμετωπίσουν τη Κέρκυρα και στις 16/8 θα παίξουν με τον Αστέρα Τρίπολης. Και τα δυο ματς θα διεξαχθούν στη Νέα Σμύρνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: