ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Αρνητικό ξεκίνημα...

Οταν ο Κρέσιτς "τρώει" γκολ με σουτ κάτω από τη σέντρα (!!!). Οταν ο Χούτος πάνω στη γραμμή χάνει γκολ σε άδειο τέρμα!!!!, τι μπορείς να περιμένεις; Δυστυχώς ο Ιστορικός άρχισε το νέο πρωτάθλημα με ήττα, παρ' ότι επί 90 λεπτά η Ξάνθη έκανε ένα, όλο κι όλο, σουτ (ένα...) προς την εστία του Κρέσιτς και αυτό κάτω από τη σέντρα. Πίκρα και απογοήτευση (που όμως σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογεί καραγκιοζιλίκια και βρισιές μετά τη λήξη του αγώνα από μερίδα ανεγκέφαλων οπαδών του Πανιωνίου) κυρίως για τον τρόπο που ήρθε η ήττα, καθώς η ομάδα έχασε πολλές ευκαιρίες να πάρει τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας. Ας ελπίσουμε ότι η μεταγραφή του Βραζιλιάνου Αντερσον και η διακοπή για 15 μέρες θα βοηθήσουν έτσι ώστε να λυθεί το εμφανέστατο πρόβλημα στο σκοράρισμα.
Ευχάριστο σημείο η επιστροφή του Λουίς Λουρέντσο στην ενεργό δράση μετά από απουσία ενός χρόνου. Να σαι πάντα γερός και δυνατός Λουίς.

ΕΒΑΛΝΤ ΛΙΝΕΝ

«Είμαστε άτυχοι...»

Ο Εβαλντ Λίνεν ανέφερε: «Παίξαμε πολύ καλά, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αυτό μπορώ να πω για το παιχνίδι. Είναι δύσκολο να καταφέρεις περισσότερα με έναν αντίπαλο που δεν ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Και είμαστε στεναχωρημένοι που επιβραβεύθηκε ο αντίπαλος μας. Βέβαια χάσαμε πολλές ευκαιρίες, έπρεπε να σκοράρουμε 1-2 γκολ, αλλά δυστυχώς δεν το καταφέραμε αυτό. Στο Α’ ημίχρονο χάσαμε δυο τρεις καλές ευκαιρίες με Χούτο, Μπάρκογλου και Νικολάου. Είμαστε πολύ άτυχοι. Προσπαθήσαμε, δώσαμε ότι το καλύτερα αλλά είμαστε άτυχοι. Και στο Β’ ημίχρονο χάσαμε πολλές ευκαιρίες, ίδια αγωνιστική. Είχαμε πάλι καλές ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράραμε. Το μόνο αρνητικό που μπορώ να αναφέρω, στο τελευταίο 20άλεπτο προσπαθήσαμε με σέντρες να σκοράρουμε, αλλά δεν ήταν σωστός τρόπος με τους ψηλούς παίκτες που έχει η Ξάνθη, όπως ο Βάλλας και ο Ζουέλα».

Γιάννης Κοντοές

Απογοητευμένος απο την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη ήταν ο Γιάννης Κοντοές που πάντως εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα...
"Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, ήμασταν καλύτεροι αναμφισβήτητα. Πετυχαν ένα πολύ όμορφο γκολ και νίκησαν, έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εχουμε κάνει πολύ καλή προετοιμασία και πιστεύω ότι στο μέλλον θα πάμε καλύτερα. Στόχος μας είναι κάθε χρόνο να πηγαίνουμε και καλύτερα. Ολες οι ομάδες έχουν γίνει πιο ανταγωνιστικές, αυτό είναι καλό για το Πρωτάθλημα"

Δεν υπάρχουν σχόλια: