ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ενημερώνονται οι μέτοχοι της ΠΑΕ Πανιώνιος ότι την ερχόμενη Δευτέρα 1η Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 11.30 π.μ., θα διεξαχθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, στα γραφεία του Συλλόγου (αίθουσα «Νίκος Πεντζαρόπουλος»).

Μόνο θέμα ημερησίας διατάξεως η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στο πλαίσιο αυτού του θέματος, ο μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ προτίθεται να προβεί σε εξαγγελίες αναφορικά με το θέμα της διοίκησης της ΠΑΕ αλλά και άλλων συναφών θεμάτων.

Λόγω της ιδιαίτερης σημασίας της εν λόγω Συνέλευσης, η νυν διοίκηση της ΠΑΕ κρίνει σκόπιμη την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μετόχων αλλά και μη μετόχων - ταμειακώς ενήμερα ΜΕΛΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ και ΚΑΤΟΧΟΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ’08-’09 - δεδομένου ότι η νέα διοίκηση προσανατολίζεται σε διευρυμένες Γενικές Συνελεύσεις της ΠΑΕ.

Για το λόγο αυτό κάθε μέτοχος, που επιθυμεί να μετάσχει στη Γενική Συνέλευση, σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό της ΠΑΕ, οφείλει να καταθέσει τις μετοχές του στο ταμείο της εταιρείας ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα στην έδρα της εταιρείας και να υποβάλει τα σχετικά έγγραφα της κατάθεσης, καθώς και το τυχόν έγγραφο αντιπροσώπευσης, στο ταμείο της εταιρείας, πέντε (5) τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημερομηνία σύγκλησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης. Οι φίλοι του Πανιωνίου που είχαν συμμετάσχει στην περσινή αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δεν έχουν παραλάβει τους τίτλους των μετοχών τους έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στη Γενική Συνέλευση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: