ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 27 Αυγούστου 2008

Έναρξη λειτουργίας καταστήματος με είδη της ομάδας

Η ΠΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του καταστήματος με προϊόντα του Συλλόγου αρχής γεννωμένης από το ερχόμενο Σάββατο 30/08 (10:00 πμ -15:00 μμ).

Τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία προϊόντων αλλά μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου θα έχει εμπλουτιστεί με πολλά αντικείμενα και είδη ρουχισμού της ποδοσφαιρικής ομάδας αλλά και όλων των τμημάτων του Πανιωνίου (μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο, κ.α.). Ενδεικτικά, κάποια προϊόντα που αρχικά είναι διαθέσιμα είναι: εμφάνιση ποδοσφαίρου, κοντομάνικο μπλουζάκι, κονκάρδα, μανικετόκουμπα, μπρελόκ.

Την ερχόμενη Κυριακή, πριν από τον αγώνα με τη Skoda Ξάνθη, από τις 17:00 μμ θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του καταστήματος. Σε αυτά θα παρευρεθούν ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Πανιώνιος αλλά και αθλητές των ομάδων (πόλο ανδρών, μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών) του Πανιωνίου ΓΣΣ, οι οποίοι θα υπογράφουν αυτόγραφα στους φίλους της ομάδας!

Από το κατάστημα θα πραγματοποιείται και η προπώληση των εισιτήριων των εντός έδρας αγώνων του Πανιωνίου. Το ίδιο θα συμβεί και την Κυριακή, που εκτός από τα εκδοτήρια εισιτηρίων, οι φίλαθλοι θα μπορούν να αγοράσουν το εισιτήριο τους από το νέο «κυανέρυθροο» κατάστημα.

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και online κατάστημα μέσω του www.panionios.gr και οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα μπορούν να προμηθευτούν όλα τα είδη της ομάδας αγοράζοντας τα με πιστωτική κάρτα ή με τη μέθοδο της αντικαταβολής.

Το κατάστημα με τα είδη του Πανιωνίου θα λειτουργήσει υπό τη διοίκηση της ETERNAL η οποία είναι θυγατρική της ΠΑΕ Πανιώνιος. Η ETERNAL θα δημιουργήσει εμπορική δραστηριότητα με το σήμα του Πανιωνίου.

Φυσικά η γνώμη των φιλάθλων μετράει και περιμένουμε τις δικές σας προτάσεις για προϊόντα προς πώληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: