ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Πάμε στην άκρη του ονείρου μαζί

Με σύνθημα "Πάμε στην άκρη του ονείρου μαζί" η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms θέτει από την Τρίτη 5 Αυγούστου στη διάθεση των φιλάθλων της ομάδας τα νέα εισιτήρια διαρκείας για την -από κάθε άποψη- ιστορική σεζόν 2008-2009 στη διάρκεια της οποίας η ομάδα μας θα αγωνισθεί και στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την Ευρωλίγκα.

Η σεζόν 2008-2009 αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον από τους φίλους του Πανιώνιος On Telecoms που πλέον μπορούν να κλείσουν τη δική τους θέση στο παλάτι του Ελληνικού μέσω των εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου που καλύπτουν όλους τους εντός έδρας επίσημους και φιλικούς αγώνες για την Ευρωλίγκα, την Α1 και το Κύπελλο Ελλάδας.

Με βασικό στόχο των κυανέρυθρων την παραμονή στις πρώτες θέσεις της Α1 αλλά και μία όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρωλίγκα, ο νέος προπονητής της ομάδας Αλεκσάνταρ Τριφούνοβιτς, οι επτά παίκτες που παρέμειναν στην ομάδα από την προηγούμενη επιτυχημένη σεζόν (Γιαννούλης, Καλαμπόκης, Ζορόσκι, Μπάξτερ, Γεωργαλής, Κένταλ και Ξανθόπουλος) και οι νέοι παίκτες που ήδη αποκτήθηκαν (Τσβέτκοβιτς και Νίκολιτς) αλλά και αυτοί που... έπονται, χρειάζονται τη συμπαράσταση όλων των φίλων της ομάδας.

Τα εισιτήρια διαρκείας χωρίζονται στις εξείς τρεις κατηγορίες:
CLUB 1: 210 € (Θέση πάρκινγκ, Bonus από συνεργαζόμενες εταιρείες)
CLUB 2: 350 € (Θέση πάρκινγκ, Catering, Bonus από συνεργαζόμενες εταιρείες)
V.I.P.: 800 € (Χώρος επισήμων, Πάρκινγκ, Catering, Bonus από συνεργαζόμενες εταιρείες)

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα απολαμβάνουν προνόμια και παροχές από τους χορηγούς και υποστηρικτές της ομάδας καθώς επίσης και το συλλεκτικό δώρο του Πανιώνιος On Telecoms, ειδικά για τη σεζόν 2008-2009.

Η πληρωμή των εισιτηρίων διαρκείας μπορεί να γίνει με τρεις διαφορετικούς τρόπους, είτε με μετρητά (με δυνατότητα διακανονισμού), με πιστωτική κάρτα (6 άτοκες δόσεις) και με επιταγή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν τη σχετική αίτηση για την έκδοση κάρτας διαρκείας αλλά και να επιλέξουν τη θέση τους στο γήπεδο,
στα γραφεία της ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms, Αρτάκης και Εθνικής Στέγης (11.00-17.00 Δευτέρα-Παρασκευή), στα τηλέφωνα 210-9343896 και 210-9343384 και στο e-mail kae@panioniosbc.gr

Πανάξια Πρωταθλητές Ευρώπης

Η ΚΑΕ Πανιώνιος On Telecoms συγχαίρει την Εθνική ομάδα Εφήβων για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του τροπαίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στον Πύργο και την Αμαλιάδα. Οι προπονητές και οι παίκτες της ομάδας απέδειξαν ότι το ελληνικό μπάσκετ εκτός από λαμπρό παρόν διαθέτει και χρυσό μέλλον.

Η διοίκηση της ΚΑΕ συγχαίρει την ΕΟΚ, το προπονητικό, τεχνικό και ιατρικό τημ και κυρίως τους παίκτες της ομάδας για την πολύ μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της πρώτης θέσης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν και στο χρυσό μέλος της ομάδας μας Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς ο οποίος στάθηκε άτυχος στο ξεκίνημα της διοργάνωσης όταν και τραυματίστηκε στο πόδι, ένας τραυματισμός όμως που δυνάμωσε και έκανε μία γροθιά την ομάδα και τους συμπαίκτες του που του αφιέρωσαν και το τρόπαιο.

Ο Βλαδίμηρος, ο οποίος βραβεύθηκε με το Βραβείο Ηθους, παρότι τραυματίας, βρέθηκε στον Πύργο και πανηγύρισε υποβασταζόμενος τον θρίαμβο της Εθνικής Εφήβων. Μετά το τέλος του τελικού με τη Λιθουανία (για την ιστορία, 57-50 το τελικό σκορ) δήλωσε: "Τι να πω; Τα καλύτερα ήρθαν στο τέλος. Τι να πω; Τι μπορώ να πω περισσότερα. Τα συναισθήματα είναι απίστευτα… Και ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά, πρώτον γιατί αυτό που ζήτησα μου το έφεραν και με το παραπάνω, δεύτερον γιατί ένιωθα μαζί τους συνέχεια. Και θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη του, για τη συμπαράστασή του. Και τους φίλους μου, τους κολλητούς μου που ήταν δίπλα μου, τους γιατρούς που έκαναν την επέμβαση, την ομάδα μου τον Πανιώνιο που ήταν δίπλα μου και φυσικά την Ομοσπονδία που στάθηκε κοντά μου και είχαν όλοι εκπληκτική συμπεριφορά σε όλη αυτή την περιπέτεια. Και τα παιδιά της Εθνικής. Είμαι σίγουρος ότι θα πανηγυρίσουμε κι άλλες τέτοιες στιγμές. Με την Εθνική Ελλάδας, για την Εθνική Ελλάδας."

Δεν υπάρχουν σχόλια: