ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

Συνέντευξη Εβαλντ Λίνεν

Ποιοι είναι οι στόχοι του Πανιωνίου στο Πρωτάθλημα;

Πάντα στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να αποδώσουμε καλό ποδόσφαιρο και να κερδίσουμε περισσότερους αγώνες. Σε όλες τις ομάδες ήρθαν και έφυγαν ποδοσφαιριστές αλλά αν δεν ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, δεν μπορείς να έχεις σωστή εικόνα.

Ο Πανιώνιος λόγω της συμμετοχής στο Κύπελλο Ιντερτότο ολοκλήρωσε μία μακρά περίοδο προετοιμασίας. Η ομάδα είναι έτοιμη ενόψει της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος της Superleague;

Τους τελευταίους δυόμιση μήνες δεν κάναμε μόνο προετοιμασία, δώσαμε και τέσσερεις επίσημους αγώνες. Είχαμε την ατυχία να αντιμετωπίσουμε τη Νάπολι αλλά και πάλι είχαμε τη δυνατότητα να προκριθούμε. Ειδικά στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης που είχαμε και αρκετές απουσίες (βλ. Τζιμπούρ, Μπάρκογλου) θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουμε την επιθυμητή φυσική κατάσταση, αυτή θα έρθει με τα συνεχή παιχνίδια.

Φοβάστε μήπως η ομάδα λόγω της μεγάλης προετοιμασίας κάνει "κοιλιά" κάποια φάση στο Πρωτάθλημα;

Έχουμε προετοιμαστεί σωστά και την Κυριακή οι ποδοσφαιριστές θα δείξουν την απαιτούμενη φρεσκάδα. Για αυτό το λόγο, επιλέξαμε το προηγούμενο σαββατοκύριακο να μην δώσουμε κάποιο φιλικό αγώνα και να πάρουν οι παίκτες δύο ημέρες ρεπό. Αυτό είχε ως αντίκτυπο οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις αυτής της εβδομάδας να παρουσιαστούν με ιδιαίτερη όρεξη και φρεσκάδα.

Είναι ικανοποιημένος από τη μεταγραφική ενίσχυσή της ομάδας;

Βέβαια και είμαι, υπάρχει φυσικά το θέμα του Τζιμπούρ που δεν ξέρουμε ακόμα αν θα παραμείνει στην ομάδα. Σίγουρα αν φύγει θα αντικατασταθεί όμως θα ήταν προτιμότερο να ξέραμε δύο μήνες νωρίτερα αν θα έμενε ή θα έφευγε από την ομάδα. Για αυτό που είμαι σίγουρος είναι ότι αν παραμείνει θα δώσει το 100% των δυνάμεων του. Αν ο Ράφικ παραμείνει, η επίθεση θα είναι ίδια με πέρσι και σαφώς βελτιωμένη με τις προσθήκες του Μπάρκογλου και του Ντ’Ακόλ. Επίσης έχει επιστρέψει ο Λουρένσο ο οποίος σε χρόνο ρεκόρ έχει επανέλθει και για αυτό πρέπει να δώσω συγχαρητήρια στον ίδιο για την προσπάθεια που έχει καταβάλει όπως και στο ιατρικό team της ομάδας. Μία ακόμα επιλογή είναι ο Ντελούρα ο οποίος λόγω του τραυματισμού του στον αστράγαλο δεν είναι έτοιμος για την πρεμιέρα.

Ποια η άποψη του για την ομάδα της Ξάνθης;

Η Ξάνθη είναι μία πολύ καλή ομάδα. Ενισχύθηκε με πολλούς ποδοσφαιριστές και διαθέτει πολύ καλή επίθεση. Τον Αγκάλι τον γνωρίζω από τη συνεργασία μας στη Χάνσα Ρόστοκ αλλά και οι Ραντίνσκι, Παπάς και Κιντάνα είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές.

Η γνώμη του για το προπονητικό κέντρο;

Είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα του Συλλόγου! Παρότι η δουλειά που γινόταν μέχρι σήμερα ήταν πολύ καλή και η επιλογή του Γιώργου Τσέλιου στους ποδοσφαιριστές των ομάδων είναι εξαιρετική, πλέον το προπονητικό δίνει τη δυνατότητα να δουλέψουμε σε βάθος στις ακαδημίες και να βγάλουμε ποδοσφαιριστές για την πρώτη ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: