ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

Κάποιοι κυνηγούν "φαντάσματα"...

Αντε πάλι τα ίδια. Φαίνεται ότι εκτός από την ποδοσφαιρική μας ομάδα που δεν λεει να "σταυρώσει" νίκη στα φιλικά και σε επικοινωνιακό πεδίο η "κυανέρυθρη" ΠΑΕ συνεχίζει τα αυτογκολ. Την Παρασκευή 22/8 ο πρόεδρος του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. Κων. Τσακίρης έκανε την παρακάτω δήλωση: "Είναι πιθανόν κάποια μερίδα των φιλάθλων μας να υπέπεσε σε κάποια σφάλματα τον τελευταίο καιρό. Φαίνεται όμως ότι κάποιοι «κύριοι» των ΜΜΕ μας περίμεναν στην γωνία και άδραξαν την ευκαιρία να φτιάξουν και να δημοσιεύσουν σενάρια, ίντριγκες και να παρουσιάσουν διχασμό ανάμεσα στους Πανιώνιους.

Θα θέλαμε λοιπόν να πούμε σε αυτούς τους «κυρίους», ότι η Πανιώνια οικογένεια μπορεί να μην είναι μεγάλη, σίγουρα μεταξύ μας εσωτερικά έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά κάνετε μεγάλο λάθος εάν νομίζετε ότι δεν είμαστε ενωμένοι απέναντι σε οποιονδήποτε θέλει το κακό του συλλόγου. Γι αυτό καλό θα ήτανε να μην ορμάτε στα λίγα λάθη που ενδεχομένως κάνουμε σαν να σας πετούσαμε «μεζεδάκια», γιατί θα εκτεθείτε και θα μας βρείτε όλους μας μπροστά σας".

Οποιος διάβασε την δήλωση θα πίστεψε όιτ κάποιο οργανωμένο σχέδιο από τον "κακό" Τύπο είχε στηθεί, προκειμένου να κάνει "ζημιά" στον Πανιώνιο. Βλέπετε για μια ακόμη φορά ανακοίνωση του συλλόγου "τσουβαλιάζει" όλους τους δημοσιογράφους (διάβασε "κάποιοι κύριοι των ΜΜΕ), χωρίς να εξηγεί στους φιλάθλους του Πανιωνίου περί τίνος πρόκειται. Πάλι "καποιοι" θέλουν το "κακό" της ομάδας. Ελα όμως που δεν είναι, ακριβώς, έτσι.

Η δήλωση του Κων. Τσακίρη βγήκε με αφορμή ένα ΕΠΩΝΥΜΟ (με την υπογραφή του φαρδιά πλατιά...) σχόλιο του Γιώργου Βαλαβάνη στην "Καθημερινή" της Πέμπτης. Τι έγραφε ο Γιώργος; Διαβάστε: "Μια κόντρα με βάθος Η πρόσφατη κόντρα των οργανωμένων οπαδών των «Πανθήρων» με τον Γερμανό τεχνικό του Πανιωνίου, Εβαλντ Λίνεν, και την ανακοίνωση που εξέδωσαν εναντίον του, δεν είναι τόσο επιφανειακή όσο νομίζουν κάποιοι, ούτε θα έχει μικρή διάρκεια. Μπορεί από τις παλιότερες «φουρνιές» των «Πανθήρων» οι περισσότεροι να έχουν γίνει υπάλληλοι της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ (τους «αποκατέστησε» ο ιδιοκτήτης της ομάδας) και κάποιοι άλλοι (μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού) τίμησαν την πανιώνια αξιοπρέπεια και περηφάνια τους, όπως ο Παναγιώτης Γκίκας, και να έχουν μείνει στη φυσική τους θέση, στην εξέδρα, αλλά οι διάδοχοί τους δεν πρόκειται να... «χειραφετηθούν» αν ο κύριος Λίνεν συνεχίσει να είναι ειρωνικός απέναντί τους και γενικότερα αλαζονικός στον κόσμο του «ιστορικού». Γ. Β."

Αντί λοιπόν στη δήλωσή του ο Κων. Τσακίρης να αναφερθεί επώνυμα στον Γιώργο Βαλαβάνη, ο οποιος δεν κρύφτηκε αλλά υπέγραψε την άποψή του, εκείνος προτίμησε να "τσουβαλιάσει" πάλι ένα κομμάτι των δημοσιογράφων, αν και το θέμα αφορούσε ΜΙΑ εφημερίδα. Ισως κάποιοι στην ΠΑΕ να βλέπουν "εχθρούς" και "φαντάσματα" στους δημοσιογράφους. Δικαίωμά τους, αλλά αυτό κάνει κακό στον σύλλογο. Οπως κάνει κακό και η Μπεϊκή λογική ορισμένων του τύπου "Ολοι οι δημοσιογράφοι τα πέρνουν...".

Αντίθετα οι "Πάνθηρες" πολύ σωστά στην δική τους ανακοίνωση για το ίδιο θέμα υπογραμμίζουν: "Για να διευκρινίσουμε τη θέση μας, όσον αφορά το δημοσίευμα που είδε το φως της δημοσιότητας στην εφημερίδα "Καθημερινή" στις 21/08/2008, έχουμε να πούμε τα εξής: Ο Σύνδεσμος Φίλων Πανιωνίου "ΠΑΝΘΗΡΕΣ" στηρίζει απόλυτα τη διοίκηση της ΠΑΕ, της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη. Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε μια οικογένεια για το καλό του συλλόγου και αυτό δεν θα μας το προσβάλει κανείς. Θα παρακαλούσαμε τους κύριους δημοσιογράφους, όταν θέλουν να μάθουν τη θέση μας σας οργανωμένοι οπαδοί, να μας ρωτούν πρώτα. Διαθέτουμε ιστοσελίδα, τηλέφωνα και ο σύνδεσμός μας είναι πάντα ανοικτός για να απαντάμε σε οποιαδήποτε απορία τους.

Υ.Γ. Όποιος θέλει να μάθει πόσα πήραμε για την τελευταία μας ανακοίνωση, ας έρθει στο σύνδεσμό μας να ενημερωθεί από τον ταμία". Τόσο απλά, αλλά και τόσο σωστά...

Μήπως θα έπρεπε οι "Πάνθηρες" να κάνουν μάθημα στον κύριο που έχει αναλάβει την επικοινωνιακή πολιιτκή της ΠΑΕ; Και δεν αναφέρομαι στον Νίκο Κουτρούπη, ο οποίος κάνει με εξαιρετικό τρόπο την δουλειά του.
Αλήθεια με την ευκαιρία η ΠΑΕ έχει ενημερωθεί για πρόσφατο σχόλιο που αφορούσε τον Ράφικ Τζεμπούρ σε μεγάλη αθλητική εφημερίδα; Και αν ναι γιατί δεν έκανε το παραμικρό, αν και το σχόλιο ήταν εως και προσβλητικό και για τον παίκτη και για τον σύλλογο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: