ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 30 Αυγούστου 2008

Ανακοίνωση της ΠΑΕ για Τζεμπούρ

Ανακοινώνεται ότι η διοίκηση της ομάδας μας ήρθε σήμερα σε συμφωνία για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Rafik Djebbur στην ΠΑΕ AEK, κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Στο πλαίσιο της υπόσχεσής μας για πλήρη διαφάνεια σε ό,τι αφορά πωλήσεις βασικών στελεχών της ομάδας μας, ενημερώνουμε τους φίλους του Πανιωνίου ότι το ποσό που θα καταβληθεί στο σύλλογο από την ΠΑΕ AEK, ανέρχεται σε 3.150.000 Ευρώ (περίπου από ένα τρίτο σε κάθε οικονομική χρήση 2008/09, 20009/10 & 2010/11). Από αυτό το ποσό, αφού αφαιρεθούν αμοιβές τρίτων κλπ, στα ταμεία του συλλόγου θα καταλήξουν περίπου 2.925.000 Ευρώ.

Σύμφωνα με όσα έχουμε επανειλημμένως διακηρύξει, πάγια επιθυμία μας είναι να μη βρίσκουμε βασικούς παίκτες μας ως αντιπάλους της ομάδας μας και ως εκ τούτου, να προσπαθούμε για την παραχώρηση τους κατ' αρχήν στο εξωτερικό. Η μεταγραφή βασικού στελέχους μας σε αντίπαλη ΠΑΕ δεχόμαστε να λάβει χώρα μόνο όταν το ποσό που θα λάβει ο σύλλογος είναι σημαντικά υψηλότερο από την αξία του στην Ευρώπη. Με αυτό το σκεπτικό, που θα τηρούμε απαρέγκλιτα όσο είμαστε στο σύλλογο, προσπαθήσαμε «ενεργά» να πετύχουμε τη μεταγραφή του Rafik σε ομάδα του εξωτερικού. Ωστόσο, ότι ενδιαφέρον υπήρξε από εξωτερικό, δεν μετουσιώθηκε σε κάτι χειροπιαστό (αυτό κυρίως επειδή ο παίκτης δεν είχε υψηλό βαθμό ετοιμότητας), αν και οι απαιτήσεις του Συλλόγου μας ήτανε αισθητά χαμηλότερες.

Σημαντικότατο ρόλο στην απόφασή μας, έπαιξε και η ρητή συμφωνία μας με την ΑΕΚ για τη μη συμμετοχή του Ράφικ στους μεταξύ μας αγώνες τη φετινή σεζόν, αλλά κυρίως το ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε οτι η ΑΕΚ (καταλαβαίνοντας προφανώς τα λάθη που έκανε στον χειρισμό της μεταγραφής Ενσαλίβα), σε αυτή την υπόθεση, ήτανε η μόνη ομάδα που τήρησε τους διεθνείς κανονισμούς και το fair play. Ήταν η μόνη ομάδα που ΔΕΝ προσέγγισε τον παίκτη παρά μόνον αφού είχε πρώτα συμφωνήσει με τον Πανιώνιο και η μόνη ομάδα που δεν άσκησε αθέμιτη πίεση μέσω των ΜΜΕ για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: