ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Σχετικά με τον Ράφικ

Γράφει το www.sport24.gr σχετικά με την παρουσία του Ράφικ Τζιμπούρ στην ομάδα του Πανιωνίου; "Στην Μπενφίκα όχι, στον Παναθηναϊκό όχι, στην Γουέστ Μπρομ όχι. Με τους βασικούς προπονείται ο Τζιμπούρ και συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Λίνεν για την βασική ενδεκάδα της πρεμιέρας με την Ξάνθη.

"Περασμένα... ξεχασμένα" λένε κατά πάσα πιθανότητα, Πανιώνιος και Τζιμπούρ. Σίγουρα η επιθυμία του Γαλλοαλγερινού, να πάρει μεταγραφή δεν έχει σβήσει, όμως τα λάθη του στάθηκαν τροχοπέδη στο δρόμο του, τουλάχιστον προς το εξωτερικό.

Τα επανειλλημένα κρούσματα απειθαρχίας του και η μη ενασχόλησή του με τις προπονήσεις αλλά με το που θα συνεχίσει την καριέρα του, τον έφεραν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης γεγονός που του κόστισε την μεταγραφή του στην Γουέστ Μπρομ, όμαδα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Τόνι Μόμπρεϊ, ο οποίος ήθελε τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό στην ομάδα του, παρακολούθησε την προηγούμενη εβδομάδα, την εθνική Αλγερίας με τον φορ του Πανιωνίου στη σύνθεσή της. Η μέτρια απόδοση του Τζιμπούρ, μαρτυρούσε πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει συμμετάσχει σε προετοιμασία ομάδας, με την Γουέστ Μπρομ που θα παλέψει για την σωτηρία της να αναζητά όμως έτοιμους να βοηθήσουν ποδοσφαιριστές.

Αφού, λοιπόν, στη Νέα Σμύρνη το πήραν απόφαση πως δεν πρόκειται να πάρουν λεφτά φέτος από την πώληση του Τζιμπούρ, αποφάσισαν να μην τον περιορίσουν σε απραξία, αφήνοντας παράλληλη την τιμή του μεγαλύτερου περιουσιακού τους -έμψυχου- στοιχείου, να βρίσκεται σε... ελεύθερη πτώση. Έτσι ο Έβαλντ Λίνεν, φαίνεται έτοιμος να εντάξει και πάλι τον Γαλλοαλγερινό επιθετικό στα πλάνα του.

Καθόλου απίθανο δεν θα πρέπει να θεωρείται και το ενδεχόμενο, ο Τζιμπούρ να βρίσκεται στο βασικό σχήμα του Πανιωνίου, στην πρεμιέρα με την Ξάνθη στη Νέα Σμύρνη, καθώς ο φορ της ομάδας συμμετέχει κανονικά στα οικογενειακά διπλά της ομάδας και μάλιστα ως μέλος της ομάδας των βασικών"!

Σχόλιο των "Κ.Ν.": Ο Ράφικ Τζιμπούρ είνια παίκτης του Πανιωνίου. Και όσο θα ανήκει στον "Ιστορικό" θα πρέπει να ακολουθεί (όπως όλοι οι παίκτες μας) τις εντολές του προπονητή και της διοίκησης. Αν ο προπονητής κρίνει ότι ο Ράφικ μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, τότε πολύ καλά θα κάνει τον χρησιμοποιήσει. Ισως να κατάλαβε ο Ράφικ ότι και αλλού είναι καλά, αλλά στον Πανιώνιο είναι (πάντα...) καλύτερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: