ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 1 Αυγούστου 2008

Από την Εθνική Σερβίας στο Ελληνικό!

Εναν αξιόπιστο Σέρβο σουτέρ που θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του μπάσκετ της γειτονικής μας χώρας πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Πανιώνιος On Telecoms. Πρόκειται για τον Μπράνκο Τσβέτκοβιτς, μέλος της Εθνικής ομάδας της Σερβίας ο οποίος θα φορέσει τα κυανέρυθρα την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το who is who του Branko Cvetkovic


Ο Μπράνκο Τσβέτκοβιτς γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου 1984 στην Γκρακάνιτσα της Βοσνίας και έχει ύψος 2μ.00 Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Σπάρτακ Σουμποτίτσα και έγινε μέλος της ανδρικής ομάδας τη σεζόν 2001-2. Τη φανέλα της Σπάρτακ φόρεσε, έχοντας μικρή χρονικά συμμετοχή, μέχρι και τη σεζόν 2003-4. Την αμέσως επόμενη περίοδο ήρθε η έκρηξη. Αγωνιζόμενος στην Μπόρατς Τσάτσακ πραγματοποίησε καταπληκτικές εμφανίσεις που αποτέλεσαν το διαβατήριό του για την Ζέλεζνικ την αμέσως επόμενη σεζόν.
Με την ομάδα του Βελιγραδίου μέσα σε δύο σεζόν όπου αγωνίσθηκε πανηγύρισε δύο τίτλους. Τον τίτλο της Αδριατικής Λίγκας το 2006 καθώς και το Κύπελλο Σερβίας το 2007. Οι εμφανίσεις του εκείνες τις δύο σεζόν έγιναν το διαβατήριό του για τη συμμετοχή στη 12αδα της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας τον Σεπτέμβριο του 2007 όπου όμως δεν αγωνίσθηκε σε κάποιο από τα τρία ματς των Σέρβων.
Ομως το ταλέντο του δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητο και έτσι τη σεζόν 2007-8 έρχεται η πρόταση από την ισπανική ομάδα Ακασβαγιού Χιρόνα με την οποία αγωνίσθηκε στη λίγκα ACB φτάνοντας μέχρι και στον τελικό του ULEB Cup στο Τορίνο.
Δείτε τα στατιστικά της καριέρας του Τσβέτκοβιτς κάνοντας κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: