ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Η επιστροφή του Λουίς Λουρέντσο

Μετά από έντεκα μήνες αγωνιστικής απραξίας, λόγω σοβαρού τραυματισμού και αλλεπάλληλων χειρουργικών επεμβάσεων, ο Λουίς Λουρέντσο αγωνίστηκε για 90 λεπτά στο προπονητικό δίτερμα, αποδεικνύοντας ότι ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός σύντομα θα είναι στη διάθεση του Εβαλντ Λίνεν για τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της «κυανέρυθρης» ομάδας.
Και αν ο Λουρέντσο βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής, ο Ράφικ Τζεμπούρ κάνει ότι μπορεί για να δείξει ότι νιώθει «ξένο σώμα» στην «κυανέρυθρη» ομάδα. Ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός δεν προπονήθηκε χθες καθώς επικαλέστηκε πόνους στη μέση. Οσφυαλγία ανακοίνωσε το ιατρικό τημ και ο Τζεμπούρ είδε τους συμπαίκτες του να παίζουν οικογενειακό δίτερμα (καθώς το φιλικό με την Άγκαραγκιουτσού ακυρώθηκε), στο οποίο οι «κόκκινοι» νίκησαν 5-4 τους «μπλε».
Με τους
«κόκκινους» αγωνίστηκαν: Ανδριόλας, Ραμντάνε, Μπερτέ (Ντρσεκ), Χετεμάι, Φουντουκίδης, Σανταμούρης, Αναστασόπουλος, Λουρένσο, Ριμπέιρο, Καπετάνος, Σιαλμάς, ενώ με τους «Μπλε»: Μέιλι, Κοντοές, Γκιτσάλης, Τζαβέλλας (Κουτσόπουλος, Σταματόπουλος), Φακίνος, Σιόβας, Μάκος (Κουμορτζί), Ντελούρα, Γουνδουλάκης, Κόντης, Μπάρκογλου.
Τα γκολ για τους «Κόκκινους» σημείωσε ο Σιαλμας (4) και ο Ραμντάνε, για τους «Μπλε» σκόραραν οι Σιόβας, Μάκος, Ντελούρα και Μπάρκογλου.
Οι Κρέσιτς, Μανιάτης, Σκούφαλης, Λάνγκαμπ, Κοιλιάρας και Νικολάου έκαναν μόνο αερόβιες ασκήσεις και τρέξιμο. Οι υπόλοιποι έπαιξαν αγώνα έντεκα εναντίων έντεκα για 90 λεπτά. Ο Ντ’ Ακόλ έχει ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: