ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

Τετράσφαιρος ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ!





Στον στρατό λέμε ότι «ο νέος είναι ωραίος, αλλά… ο παλιός είναι αλλιώς». Στη Νέα Σμύρνη ο Αστέρας Τρίπολης πήρε ένα «σκληρό» ποδοσφαιρικό μάθημα από τον Πανιώνιο, ο οποίος τον νίκησε με 4-1 αποδεικνύοντας ότι ο… «παλιός» στην διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη είναι… αλλιώς. Πρόσωπο του αγώνα ο Λάμπρος Χούτος. Ο Ελληνας επιθετικός έκανε «σμπαράλια» την άμυνα του Αστέρα, καθώς έχει συμμετοχή και στα τέσσερα (!!!) γκολ των «κυανέρυθρων». Ο Χούτος δημιούργησε τη φάση του πρώτου γκολ, μόλις στο 9ο λεπτό, όταν τροφοδότησε τον Τζιμπούρ ο οποίος πάσαρε στον Κουμορτζί πιου έκανε το 1-0. Δυο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι από τον Μασάντο, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Τζιμπούρ πετυχαίνοντας το 2-0 για τον Πανιώνιο. Στην αρχή του Β’ ημιχρόνου ο Χούτος ανέλαβε… προσωπικά να «καθαρίσει» το ματς και μέσα σε πέντε λεπτά (50’ και 55’) πέτυχε δυο γκολ. Στο 50ό ο Χούτος βρέθηκε τετ – α- τετ με τον Αμπάρη και ένα υπέροχο «ψηλοκρεμαστό» πλασέ πέτυχε το 3-0 για τους «κυανέρυθρους». Πέντε λεπτά αργότερα ο Ντιαβαρά του έδωσε τη μπάλα, ο Χούτος αφού διέσχισε όλο το γήπεδο πλάσαρε τον Αμπάρη κάνοντας, μέσα σε αποθέωση, το 4-0. Ο Αστέρας Τρίπολης εμφανίστηκε κατώτερος των περιστάσεων και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ στο 69ο λεπτό με ένα ωραίο γκολ του Μιλάνο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Γιάννου, Μανιάτης (81’ Σκούφαλης), Ντιαβαρά, Μαϊστόροβιτς, Κουτσόπουλος, Γουνδουλάκης, Κουμορτζί, Μάκος (66’ Πλασκόνι), Νικολάου, Τζιμπούρ, Χούτος (75’ Σιαλμάς)

Λίνεν: «Νικήσαμε καθαρά»

Φανερά ικανοποιημένος ο Εβαλντ Λίνεν δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κερδίσαμε καθαρά αυτό το ματς. Ηταν για μας τελικός, καθώς αν δεν νικάγαμε θα είχαν μειωθεί οι πιθανότητες να μπούμε στη πρώτη πεντάδα. Μετά την ήττα στον Ηρακλή ήταν πολύ σημαντικό που νικήσαμε τον Αστέρα. Σήμερα η ομάδα διόρθωσε τα λάθη της και έπαιξε πολύ καλά. Ο στόχος μας ήταν να πετύχουμε γρήγορα γκολ και έτσι να ανοιχθεί ο Αστέρας για να έχουμε περισσότερους χώρους. Ξεκινήσαμε πολύ καλά, μπήκαμε συγκεντρωμένοι, πετύχαμε γρήγορα δυο γκολ, κάναμε ένα εξαιρετικό ξεκίνημα. Και στο Β’ ημίχρονο είχαμε την τύχη να πετύχουμε δυο γρήγορα γκολ και να προηγηθούμε 4-0. Ολα έγιναν εύκολα για μας. Για μένα ήταν πολύ σημαντικό ότι σήμερα μπήκαμε δυνατά στις μονομαχίες. Οι παίκτες βοηθούσαν ο ένας τον άλλο. Είχαμε γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας κάτι πολύ σημαντικό για μια ομάδα που είχε δεχθεί 19 γκολ και δέχθηκα 4 από εμάς»

Δεν υπάρχουν σχόλια: