ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Κάλεσμα Ράφικ Τζιμπούρ

"Σε αυτή την αγωνιστική καμπή του Πρωταθλήματος, , οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είμαστε κουρασμένοι. Η κούραση οφείλεται περισσότερο στα συνεχόμενα παιχνίδια που δώσαμε τον πρώτο γύρο σε συνδυασμό με τις υποχρεώσεις μας στο Κύπελλο UEFA.

Μέσα από το blog μου δίνεται η ευκαιρία να σας ευχαριστήσω που έχετε βρεθεί δίπλα μας, σε κάθε αγώνα του Πανιωνίου, από την αρχή του Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Έχουμε ξεχάσει ήδη ότι κάναμε την Κυριακή μια μεγάλη νίκη. Το Σάββατο θα μπούμε στο γήπεδο συγκεντρωμένοι, με μόνο στόχο να πάρουμε τη νίκη. Ξέρουμε ότι αν θέλουμε να βρεθούμε στα play-offs του Πρωταθλήματος, πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ.

Πρέπει να αμυνθούμε σωστά, να μπούμε στην ψυχολογία του αγώνα από το πρώτο λεπτό και τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε να τις μετουσιώσουμε σε γκολ! Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλή επίθεση με γρήγορους ποδοσφαιριστές.

Χρειαζόμαστε την συμπαράσταση όλων των φιλάθλων, να βρεθούν στο πλευρό μας και να μας πιέσουν να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, εμείς την βοήθεια τους θα την ανταποδώσουμε και θα πάρουν αυτό που τους αξίζει!

Εμείς θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη, χρειαζόμαστε και εσάς, τους φιλάθλους του Ιστορικού στο πλευρό μας να ενισχύσετε τις προσπάθειες μας. Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, η παρουσία του κόσμου του Πανιωνίου μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο.

Σας ευχαριστώ για το χρόνο που διαθέσατε να διαβάσετε την ανάρτηση μου".

Ράφικ Τζεμπούρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: