ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Λίνεν: «Πρέπει να σκοράρουν και οι μέσοι»

«Πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας», λέει ο προπονητής του Πανιωνίου, Έβαλντ Λίνεν για το ερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με τον Ηρακλή για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Ο Γερμανός τεχνικός παραχώρησε την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου και αναφέρθηκε τόσο στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα της Νέας Σμύρνης στο σκοράρισμα όσο και στον τραυματισμό του Ντάριο Φερνάντεζ.

Αναφορικά με το παιχνίδι και αν αυτό θα είναι ίδιο με αυτό του Κύπελλου όπου ο «Γηραιός» είχε επικρατήσει με 1-0, τόνισε: «Θα πρέπει να επαναλάβουμε την εμφάνιση που είχαμε κάνει στον αγώνα του Κυπέλλου. Τότε είχαμε σταθεί πολύ άτυχοι και είχαμε πολλές απουσίες. Στο παιχνίδι της Κυριακής, όπως και σε όλα τα εναπομείναντα παιχνίδια του Πρωταθλήματος, πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Όλοι οι αντίπαλοι μας έχουν στόχους, αλλά για να διατηρήσουμε τις ελπίδες μας ζωντανές, πρέπει να αγωνιζόμαστε με σωστή ψυχολογία, με πνεύμα μαχητή, αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο για 95 λεπτά».

Για το πρόβλημα στο σκοράρισμα της ομάδας είπε: «Όταν μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ εμφανίζεται με οκτώ ποδοσφαιριστές έξω από την περιοχή, οποιαδήποτε ομάδα θα είχε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ο ΠΑΟΚ δεν είχε καλές εμφανίσεις εκτός έδρας και ήθελε να διορθώσει την εικόνα του, κάτι που είναι σεβαστό. Είχε αγωνιστεί με τρεις αμυντικούς μέσους, παρ’ όλα αυτά είχαμε τις ευκαιρίες να σημειώσουμε τέρμα. Είναι αλήθεια ότι για το σκοράρισμα δεν πρέπει να στηριζόμαστε μόνο στον Λάμπρο και τον Ράφικ. Πρέπει και οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές να έχουν ευθύνη για το σκοράρισμά, ιδιαίτερα οι μέσοι όπως οι Νικολάου και Μάκος».

Σχετικά με τον τραυματισμό του Ντάριο Φερνάντεζ είπε: «Δεν γνωρίζω ακόμα πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του Φερνάντες, σήμερα θα ξέρω αν μπορώ να τον υπολογίσω. Για τους Τζιμπούρ και Ντιαβαρά θέλω να ελπίζω ότι σήμερα θα προπονηθούν κανονικά. Είναι λογικό να «βγαίνουν» κάποιοι μυϊκοί τραυματισμοί σε αυτή τη φάση του Πρωταθλήματος, ειδικά στους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στους περισσότερους αγώνες για 90 λεπτά. Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι οι Πλασκόννι, Μπερτέ και Τζαβέλας θα μείνουν στην Αθήνα».

Τέλος για το παιχνίδι με τον Ηρακλή και το πώς περιμένει την ομάδα του Άνχελ Πεντράθα, ο Λίνεν είπε: «Δεν γνωρίζω με τι σύστημα θα αγωνιστεί ο Ηρακλής. Στους τελευταίους αγώνες παρουσιάζεται με αλλαγές. Στον αγώνα με την Ξάνθη, αγωνίστηκε ως κεντρικός επιθετικός ο Ααρόν με σύστημα 4-2-3-1 που όμως κάποιες φορές υπήρχαν τρεις αμυντικοί μέσοι. Σε αντίθετη περίπτωση, στον παιχνίδι με την ΑΕΚ, ο Ηρακλής αγωνίστηκε με δύο επιθετικούς, τους Γιάντση και Ααρόν. Στις στημένες φάσεις, οι κεντρικοί αμυντικοί του Ηρακλή Κατσιαμπής και Μαλαγκένιο είναι πολύ επικίνδυνοι. Ο Ηρακλής διαθέτει ποδοσφαιριστές με καλή φυσική κατάσταση, έμπειρους αλλά και νέους με καλή τεχνική κατάρτιση όπως οι Μάρκες (που είναι τραυματίας), Γκαρσία, Ααρόν, Φονσέκα και Γιάντσης».

ΠΗΓΗ: www.sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: