ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 26 Μαρτίου 2008

Τζιμπούρ: "Το καλοκαίρι θ' αποφασίσω"

O Ραφίκ Τζιμπούρ δήλωσε οτι θέλει να ολοκληρώσει επιτυχημένα την σεζόν στον Πανιώνιο και στην συνέχεια θ' αποφασίσει για το μέλλον του.
Ο Ραφίκ Τζιμπούρ πραγματοποιεί εντυπωσιακή σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου και όπως δήλωσε στα Γαλλικά ΜΜΕ, θέλει να ολοκληρώσει με επιτυχία την αγωνιστική περίοδο και στην συνέχεια ν' αποφασίσει για το μέλλον του, ανάλογα με τις προτάσεις που θα έχει στα χέρια του. Μάλιστα, παραδέχθηκε οτι απο το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει ενδιαφέρον για το πρόσωπο του απο τους τρεις "μεγάλους" του ελληνικού πρωταθλήματος.

"Απο το περασμένο καλοκαίρι υπάρχει το ενδιαφέρον απο Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, όμως δεν υπήρχε κάτι το ουσιαστικό, καθώς δεν υπήρξε επίσημη πρόταση στον σύλλογο. Είναι πιθανό να μιλήσω με κάποιον σύλλογο στο τέλος της σεζόν, είναι απο τις πρώτες μου επιλογές" δήλωσε ο 24χρονος επιθετικός που παραδέχθηκε οτι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον απο την Λιλ, όμως και ο ίδιος δεν ήταν ιδιαίτερα "ζεστός" για την συγκεκριμένη μεταγραφή.

"Όταν ενδιαφερόταν η Λιλ, ο Πανιώνιος δεν ήθελε να με παραχωρήσει, ενώ και εγώ δεν ήθελα να πάρω μεταγραφή. Θέλω να έχω χρόνο, θα μελετήσω τις προτάσεις στο τέλος της σεζόν. Ξέρω οτι υπάρχει ενδιαφέρον απο γαλλικές ομάδες, όμως δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Θέλω να ολοκληρώσω ωραία την σεζόν, πριν σκεφτώ οτιδήποτε άλλο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: