ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 8 Μαρτίου 2008

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ 0-0


Ισόπαλος χωρίς τέρματα αναδείχθηκε ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ στο ματς με τον ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική. Η ομάδα είχε καλή απόδοση, αλλά δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα. Επόμενος αντίπαλος ο Ηρακλής στο Καυτατζόγλειο.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Ντιαβαρά, Σκούφαλης (84' Γουνδουλάκης), Τζιμπούρ, Κουτσόπουλος, Μάκος, Μαϊστόροβιτς, Φερνάντεζ, Νικολάου, Χετεμάι (72' Μανιάτης), Χούτος (84' Καπετάνος).

Ο Εβαλντ Λίνεν δήλωσε: «Πιστεύω ότι πρέπει να δεχθούμε την ισοπαλία, παρ’ όλο θέλαμε τη νίκη σ’ αυτό το ματς. Αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ειδικά στα 15 λεπτά των δυο ημιχρόνων, όπου μπήκαμε δυνατά, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι μια δυνατή ομάδα, που μάζεψε 26 βαθμούς στην έδρα του. Αλλά χάσανε πολλά ματς εκτός έδρας και ο ΠΑΟΚ είχε σήμερα (σ.σ. χθες) μια τελευταία ευκαιρία να βρίσκεται στη πρώτη πεντάδα και τα κατάφερε να μείνει κοντά. Επαιξε μόνο με έναν επιθετικό, όχι με δυο ως συνήθως και είχαν έναν παίκτη παραπάνω στο κέντρο. Αυτό τους έκανε πολύ δυνατούς. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά αν δεν σκοράρεις δεν μπορείς να νικήσεις. Δεν υπήρχαν πολλοί χώροι για μας. Αν βάζαμε κάποιο γκολ ίσως ανοιγόντουσαν. Στο τέλος κινδυνεύσαμε να χάσουμε το ματς, όμως ο Ντάριο Κρέσιτς αντέδρασε σωστά. Είναι θετικό που δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ και διατηρήσαμε την βαθμολογική απόσταση από τον ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: