ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Τσακίρης: «Ελπίζουμε για το νέο γήπεδο»

Με την ελπίδα πως την επόμενη φορά που θα γίνει ετήσια γιορτή για τον Πανιώνιο να έχει δημιουργηθεί και το νέο ιδιόκτητο γήπεδο στο Κορωπί έγινε φέτος η γιορτή της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Σε ένα πολύ καλό και άκρως οικογενειακό κλίμα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης και αφού ευχαρίστησε όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση και συνέχισε: «Πέρυσι ζήτησα την επόμενη χρονιά να έχουμε επιτυχίες. Φέτος για πρώτη φορά είμαστε σε θέση να πανηγυρίσουμε ένα πρωτάθλημα το οποίο κατέκτησε η γυναικεία ομάδα μπάσκετ. Επίσης θέλω να απευθύνω ιδιαίτερους χαιρετισμούς στα παιδιά που πλαισιώνουν τα τμήματα υποδομής του Συλλόγου και είμαι σίγουρος πως στο μέλλον θα φέρουν και αυτά επιτυχίες στην ομάδα μας. Ελπίζω και την επόμενη χρονιά να μπορούμε να μιλάμε και για το νέο γήπεδο».

Ο Γιώργος Κουτελάκης

Ο Δήμαρχος της Νέας Σμύρνης, Γιώργος Κουτελάκης δεσμεύτηκε να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να δει η ομάδα του Πανιωνίου να γίνεται πράξη το όνειρό της για ένα νέο γήπεδο! Η δέσμευσή του αυτή έγινε στην διάρκεια της λαμπρής γιορτής του Πανιωνίου στην Εστία Φιλίας, στην οποία παραβρέθηκε πλήθος κόσμου, φίλοι της ομάδας και φυσικά όλοι οι αθλητές και οι παράγοντες του σωματείου."Όσο είναι στον Πανιώνιο ο κ. Τσακίρης που τα δίνει όλα για αυτήν την ομάδα εγώ δεσμεύομαι πως θα βοηθήσω τα μέγιστα και θα γίνει το νέο γήπεδο της ομάδας", δήλωσε ο κ. Κουτελάκης.

Ακόμα το πρόγραμμα περιελάμβανε πολλές βραβεύσεις για τα τμήματα υποδομής αλλά και επαγγελματίες αθλητές του συλλόγου. Αυτό που σίγουρα καταγράφεται στα θετικά είναι η κίνηση του Πανιωνίου να τιμήσει τον Περικλή Ιακωβάκη για την προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό.

Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσαν σύσσωμα τα τμήματα του Πανιωνίου σε όλα τα αθλήματα. Επίσης παρόντες ήταν και οι Κώστας Γείτονας, Μιλένα Αποστολάκη και Βάσω Παπανδρέου από τον πολιτικό χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: