ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 28 Μαρτίου 2008

Λίνεν: «Για το καλύτερο στη Λεωφόρο»

Το μάξιμουμ των βαθμών θα προσπαθήσει να συγκεντρώσει ο Πανιώνιος στους εναπομείναντες τέσσερις αγώνες πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από αυτόν της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, όπως δήλωσε ο Έβαλντ Λίνεν στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου.
«Δεν έχουμε βάλει βαθμολογικό όριο για την πρώτη θέση. Εμείς θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε το μάξιμουμ των βαθμών από τα τέσσερα εναπομείναντα παιχνίδια. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος έχουμε χάσει βαθμούς με χαζό τρόπο. Κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς να βλέπουμε τη συνέχεια», δήλωσε ο Γερμανός τεχνικός και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή τέσσερις ομάδες (Πανιώνιος, Ξάνθη, Λάρισα, Αστέρας) διεκδικούν την πέμπτη θέση, αν θεωρήσουμε δεδομένο πως ο Άρης είναι τέταρτος. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε παιχνίδι. Δεν είναι δυνατό να προβλέψουμε τι θα γίνει. Το φετινό πρωτάθλημα είναι πολύ δυνατό και ανταγωνιστικό, με μεγάλη ποιότητα και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει πολύ».

Όσο για το τι προσδοκίες έχει από την ομάδα του στον αγώνα της Κυριακής, είπε: «Περιμένω πάντα το ίδιο από την ομάδα. Υποχρέωσή μας είναι να παίζουμε πάντα καλά. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί τη νίκη. Αυτό εξαρτάται από σένα. Η ομάδα έχει διάθεση να παίξει ωραίο ποδόσφαιρο, έχει καλή ψυχολογία και έτσι θα παραταχθεί στον αγώνα. Πάντα είναι καλό ένα γρήγορο γκολ, γιατί σου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Ερωτηθείς για το αν το μομέντουμ ευνοεί την ομάδα του, αφού ο Παναθηναϊκός προέρχεται από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα, απάντησε: «Σίγουρα είναι θετικό για μας που βρίσκουμε τον Παναθηναϊκό μετά από δύο αρνητικά αποτελέσματα, αλλά εμείς κοιτάζουμε τη δική μας ομάδα. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε έτσι, ειδικά απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ενδεχομένως να έχουν οι αντίπαλοί μας χαμηλή αυτοπεποίθηση, αλλά είναι αστείο να συζητάμε για κρίση σε μία μεγάλη ομάδα. Είναι σαν την τίγρη που θέλει να ξεσπάσει για να βγει από αυτή τη δύσκολη κατάσταση. Ο αντίπαλος έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, όπως ο Καραγκούνης, ο Μάτος, ο Ίβανσιτς, ο Ποστίγκα, ο Μανούτσο και ο Σαλπιγγίδης. Το βασικό είναι να κάνουμε εμείς το παιχνίδι μας και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το πώς σχεδιάζει να αντιμετωπίσει τον αγώνα ο Έβαλντ Λίνεν είπε: «Εμείς έχουμε δείξει πως μπορούμε και να παίζουμε ποδόσφαιρο κατοχής, αλλά και με αντεπιθέσεις. Δεν είναι στο χαρακτήρα της ομάδας να περιμένει τον αντίπαλο και το αποδείξαμε απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Εμείς σε όλα τα παιχνίδια παίζουμε με ένα μείγμα ποδοσφαίρου κατοχής και αντεπιθέσεων».

Τέλος, προανήγγειλε την επιστροφή του Ντάριο Κρέσιτς κάτω από τα δοκάρια αντί του Γιάννου. «Ο Κρέσιτς είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, αν και ο Γιάννου είχε πολύ καλή απόδοση απέναντι στον Αστέρα. Είναι καλό για κάθε ομάδα να έχει πολλές επιλογές για κάθε θέση. Ο Μάκος δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Θα παίξουμε με 4-4-2, αλλά το σύστημα μπορεί να αλλάξει. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: