ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Επίσκεψη Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α. «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» στη προπόνηση



Τη Τετάρτη 5/3 πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης επίσκεψη του Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Α με σκοπό να παρακολουθήσουν τη προπόνηση της ομάδας του Πανιωνίου αλλά και να ξεναγηθούν στο μουσείο και του χώρους του γηπέδου. Το σχολείο είναι ενα αναγνωρισμένο φιλανθρωπικό σωματείο, δημιούργημα ευαισθητοποιημένων πολιτών, επιστημόνων και γονέων ατόμων με αναπηρίες και συντηρεί στις τάξεις του εξηντατρείς (63) μαθητές με νοητική στέρηση, σύνδρομο down και εξελικτικές διαταραχές.

Η Π.Α.Ε Πανιώνιος στο πλαίσιο του προγράμματος κοινωνικής ευθύνης, πρόσφερε λίγες ώρες χαράς στα παιδιά αυτά. Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στο μουσείο και τα αποδυτήρια της ομάδας, καθώς και μια σφαιρική ενημέρωση για την ιστορία του συλλόγου μας. Εν συνεχεία, οι μαθητές του ειδικού σχολείου μαζί με τους συνοδούς τους, φωτογραφήθηκαν με την ομάδα και παρακολούθησαν την πρωινή προπόνηση.

Σκοπός της Π.Α.Ε Πανιώνιος είναι να βρίσκεται δίπλα σε κοινωνικές ομάδες που χρειάζονται στήριξη. Ως ένας αθλητικός σύλλογος με αυξημένο το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης, θα είναι πάντα αρωγός και πρωτοπόρος σε εκδηλώσεις σαν τη σημερινή.
Ευχαριστούμε θερμά τους συνοδούς των παιδιών για την αμέριστη βοήθειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: