ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

Τα καλύτερα έρχονται...

Για ένα ακόμη ματς ο Πανιώνιος απέδειξε ότι "κτίζει" μια ομάδα που σύντομα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι "κυανέρυθροι" ηττήθηκαν με 2-1 από τον ΠΑΟ (με ισάριθμα πέναλτι), αλλά όσοι είδαν το ματς είδαν ότι οι "κυανέρυθροι" του Εβαλντ Λίνεν ήταν καλύτεροι. Ομως στο ποδόσφαιρο δεν νικά πάντα ο καλύτερος. Ας συνεχίσουμε έτσι και θα κάνουμε σπουδία πράγματα.

ΦΑΣΕΙΣ

24' Ο Χούτος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μόρις. Ο Τζιμπούρ εκτέλεσε το πέναλτι, ο Γκαλίνοβιτς απέκρουσε και στην επαναφορά, ο Γαλλοαλγερινός έστειλε την μπάλα πάνω στον Κροάτη πορτιέρο.

45' Ο Μόρις ανέτρεψε τον Χούτο και ο διαιτητής έδειξε και πάλι πέναλτι και κίτρινη κάρτα στον Νοτιοαφρικανό.

45+2' Ο Τζιμπούρ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, με λόμπα, και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Ντιαβαρά, Μαϊστόροβιτς, Κουτσόπουλος, Φερνάντες, Νικολάου, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης, Τζιμπούρ, Χούτος. Άγωνίστηκαν και οι Πλασκόνι, Αραβίδης, Καπετάνος.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εβαλντ Λίνεν: "Δεν αξίζαμε να χάσουμε το ματς. Είμασταν η καλύτερη ομάδα. παίξαμε καλά είχαμε φάσεις, καλή κυκλοφορία αλλά όχι καλές τελικές πάσες στους επιθετικούς μας. Ο Παναθηναϊκός μας άσκησε πίεση αλλά δεν δημιούργησε φάσεις. Δημιουργήσαμε 2 πέναλτι μα ισάριθμες καλές ντίμπλες του Χούτου και θα έπρεπε να είμασταν δύο γκολ μπροστά. Οι δύο ευκαιρίες του Παναθηναϊκού στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα φάουλ του Καραγκούνη και ένα σουτ του Γκονζάλες. Ομως κάναμε δύο γελοία πέναλτι από λάθη δικά μας. Ηταν δώρα και τα 2 αφού κάναμε μαζεμένα τα λάθη. Εμείς είχαμε την ευθύνη που χάσαμε το ματς αφού και ο Τζιμπούρ στο τέλος δεν κατάφερε να βάλει το γκολ στο τετ α τετ. Από την δική μας πλευρά η αποβολή του παίκτη μου δεν φάνηκε να ήταν φάουλ. Δεν αντέδρασε ωστόσο σωστά, έχασε τον έλεγχο και νευρίασε. Του μαζεύτηκαν και του βγήκαν πολλά στο σημείο αυτό. Μετά το ματς ίσως στην σκέψη των αλλαγών να λες ότι δεν έπρεπε να γίνουν ωστόσο αν δεν έμπαιναν τα γκολ θα ήταν όλα διαφορετικά.. Τι κάνουμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Για την υπόθεση τίτλος, ίσως αν κερδίζαμε το παιχνίδι να ήταν διαφορετική η κατάσταση κυρίως γιατί ο Ολυμπιακός θα είχε προβάδισμα, όμως στο τέλος θα το πάρει αυτός που το αξίζει. Ειναι καλύτερα για το ελληνικό πρωτάθλημα να μην το κερδίζει πάντα ο Ολυμπιακός. Για τον Τζιμπούρ θα τον βάλω μια εβδομάδα στην φυλακή χωρίς ψωμί και νερό. Δείχνει σεβασμό το γεγονός οτι ο Παναθηναϊκός μας αντιμετώπησε με τρια αμυντικά χαφ αφού στις αλλαγές που κάναμε στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ίσως να είδε τον τρόπο που παίζαμε".

Ραφίκ Τζιμπούρ: "Ζητάω συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου. Όταν πήρα την πρώτη κίτρινη κάρτα συμπλήρωσα επτά, θα χάσω τα επόμενα δύο ματς, νευρίασα και αντέδρασα. Η νίκη του Παναθηναϊκού είναι δίκαιη. Στο πρώτο πέναλτι προσπάθησα να ξεγελάσω τον Γκαλίνοβιτς".


Μάριος Νικολάου: "Το παλέψαμε αλλά πληρώσαμε τα λάθη μας. Η μπάλα τιμωρεί. Είμαστε πικραμένοι από το αποτέλεσμα. Ο Παναθηναϊκός μας πίεσε πολύ στο δεύτερο ημίχρονο αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πιο νωρίς το παιχνίδι. Θεωρώ ότι αν κάνουμε το 3x3 θα μπούμε στα πλέι-οφ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: