ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Πέμπτη 6 Μαρτίου 2008

Συνέντευξη Τύπου Εβαλντ Λίνεν

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να μην παρουσιάζεται ισχυρός μακριά από την έδρα του, όμως κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να απασχολεί τον Έβαλντ Λίνεν ο οποίος ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στη Νέα Σμύρνη, χαρακτήρισε τον "δικέφαλο του Βορρά" ως μία πολύ δυνατή ομάδα και ζήτησε από τους παίκτες του μεγάλη προσοχή στον αντίπαλο τους, προκειμένου να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Ο Γερμανός τεχνικός δεν θέλησε να σταθεί στις κακές εκτός έδρας επιδόσεις των "ασπρόμαυρων" και επεσήμανε ότι ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες με ποιότητα που μπορούν να κάνουν τη ζημιά. "Ο ΠΑΟΚ είναι μία δυνατή ομάδα. Δεν ξέρω τι μπορεί να συμβαίνει και ενώ στην έδρα του είναι δυνατός, εκτός δεν έχει καλά αποτελέσματα. Πήρε καλούς παίκτες τον Ιανουάριο, όπως ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο που είναι έμπειρος, τον Βερόν και τον Γκάβραντσιτς", ανέφερε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου και συμπλήρωσε:

"Συνήθως παίζει με την ίδια ομάδα. Είναι ένα σταθερό γκρουπ με έμπειρους παίκτες από όλο τον κόσμο Είναι επικίνδυνη ομάδα που αν δεν προσεχθεί μπορεί να κάνει τη ζημιά. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να δείξουμε σεβασμό στην ποιότητα αυτής της ομάδας".

"Ακόμη στη στιγμή της αλήθειας"

Ο Έβαλντ Λίνεν είχε δηλώσει πριν τον αγώνα με την Ξάνθη, ότι το παιχνίδι με τους ακρίτες αλλά και αυτό που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ, ήταν η στιγμή της αλήθειας για τον Πανιώνιο και το κατά πόσο μπορεί να φτάσει τα πλέι οφ. Ο τεχνικός των "κυανέρυθρων" επεσήμανε ότι κάτι τέτοιο ισχύει ακόμη καθώς όλα μπορούν να αλλάξουν στη βαθμολογία έως το τέλος και είναι πολλές οι ομάδες που έχουν τον ίδιο στόχο.

"Είμαστε ακόμη στη στιγμή της αλήθειας. Αν χάναμε στην Ξάνθη θα είχαμε μείνει πίσω. Ήταν καθοριστικό που νικήσαμε αλλά δεν αποτελεί εγγύηση.Υπάρχουν ένα γκρουπ ομάδων, όπως ο Αστέρας Τρίπολης, η Ξάνθη, η Λάρισα ο ΠΑΟΚ που είναι κοντά.Είναι ίδια η κατάσταση. Οι επόμενες εβδομάδες θα είναι κρίσιμες καθώς θα δείξουν να μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας".

"Δεν παίξαμε με αντεπιθέσεις"

Σχετικά με το σχήμα που παρέταξε στην Ξάνθη και αν αγωνίστηκε ο Πανιώνιος με αντεπιθέσεις, είπε:"Ακολουθήσαμε την ίδια τακτική και με την Ξάνθη.Με δύο επιθετικογενείς παίκτες στις πτέρυγες, τους Σκούφαλη και Φερνάντεζ και στην επίθεση τους Χούτο και Τζιμπούρ.

Δεν συμφωνώ ότι παίξαμε με αντεπιθέσεις.Ήμασταν επιτυχημένοι αλλά σταθήκαμε και λίγο τυχεροί γιατί η Ξάνθη είχε ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ανεξάρτητα με το αν το γκολ ήταν οφσάιντ. Ο Χετεμάι αγωνίστηκε σε άλλη θέση. Είναι πιθανόν να παίξουμε με την ίδια ομάδα και με τον ΠΑΟΚ".

"Δυσάρεστη στιγμή με Λουρένσο"

Αναφορικά με τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ο Έβαλντ Λίνεν στάθηκε στην νέα ατυχία που είχε ο Λούις Λουρένσο, ο οποίος υπέστη υποτροπή και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, τη στιγμή που ετοιμαζόταν να επιστρέψει.

"Ήταν μία δυσάρεστη στιγμή. Ήμασταν όλοι χαρούμενοι που είχε επιστρέψει. Δεν θέλαμε να το πιστέψουμε.Κάτι πρέπει πήγε λάθος στην προηγούμενη επέμβαση. Τώρα του τοποθετήθηκε τεχνητό μόσχευμα και θα επιστρέψει τη νέα περίοδο.Είναι ένα χρόνο έξω και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι. Ήταν μία θλιβερή στιγμή".

Από κει και πέρα εκτός πλάνων για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ παραμένουν οι τραυματίες Μπερτέ και Πλασκόνι. Αντίθετα ο Κουμορτζί ξεκίνησε προπονήσεις όπως και ο Κουμπαρούλης από την προηγούμενη εβδομάδα ενώ επιστρέφει και ο Μανιάτης από τιμωρία.

Εξάλλου ο Λάμπρος Χούτος που είχε ένα τραυματισμό στην προπόνηση της Τετάρτης, φαίνεται ότι δεν πρόκειται για κάτι σημαντικό που θα του στερήσει τη συμμετοχή από την αναμέτρηση με τον "δικέφαλο του Βορρά".


ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: