ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008

"Φοβερός ο κυανέρυθρος κόσμος"

Με ανακοίνωση που εξέδωσαν οι "κυανέρυθροι" στέκονται στο εντυπωσιακό "παρών" που έδωσαν οι φίλοι της ομάδας και τους καλούν να μην απογοητευτούν, λέγοντας πως όλοι μαζί μπορούν να πετύχουν τον στόχο που είναι ο Πανιώνιος να βρίσκεται στις πέντε καλύτερες ομάδες με το τέλος του πρωταθλήματος. Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

"Η ΠΑΕ Πανιώνιος νιώθει υποχρεωμένη να ευχαριστήσει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που βρέθηκε χθες στις εξέδρες του Γηπέδου «Απόστολος Νικαλαΐδης» και με την φωνή του έκανε τους παίκτες να αισθάνονται ότι έπαιζαν στην Νέα Σμύρνη.

Αν και η ομάδα μας έπαιξε καλό ποδόσφαιρο στην έδρα ενός αντιπάλου που παλεύει για το Πρωτάθλημα, το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν τέτοιο, που η ομάδα τελικά δεν ανταπόδωσε την βοήθεια που έλαβε από την «κυανέρυθρη» κερκίδα.

Για το τέλος του Πρωταθλήματος απομένουν τρία παιχνίδια που θα κρίνουν την τελική κατάταξη της ομάδας μας. Σας καλούμε όλους να μην απογοητευτείτε.

Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να δείξουμε ότι ανήκουμε και τυπικά στις πέντε καλύτερες ομάδες της Ελλάδος.

Τέλος, ευχαριστούμε την ΠΑΕ Παναθηναϊκός - τη μόνη ομάδα από τους τρεις διεκδικητές του Πρωταθλήματος - που έδωσε την δυνατότητα στους φιλάθλους του Πανιωνίου να παρακολουθήσουν από κοντά την ομάδα τους, σε εκτός έδρας αγώνα. Μακάρι κάποτε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αυτό να είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεσή του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: