ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 2 Μαΐου 2007

Σταθερά στη Β' εθνική το "κυανέρυθρο" Σκάκι!

Το τμήμα Σκάκι του Πανιωνίου ΓΣΣ από τη πρώτη χρονιά της ίδρυσης του (2003) έθετε υψηλούς στόχους (άνοδο στις εθνικές κατηγορίες)τους οποίους επιτύγχανε. Η φετινή παρουσία μας στην Β΄Εθνική είχε ιδιαίτερη σημασία καθώς αποτελούσε μία δύσκολη αγωνιστική δοκιμασία, και γι' αυτό από την πρώτη στιγμή επιδίωξη μας ήταν η εξασφάλιση της παραμονής.
Ο παραπάνω στόχος φάνηκε να γίνεται ακόμα δυσκολότερος μετά τις αλεπάλληλες ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές. Παρόλα αυτά τα παιδιά της ομάδας αγωνιζόμενα τόσο για τον εαυτό τους όσο και για την ομάδα σε ένα άθλημα που είναι στην καρδιά και στο πνέυμα του καθαρά ερασιτεχνικό! πέτυχαν να διατηρήσουν την ομάδα στην Β΄Εθνική. Η αρχή έγινε την τρίτη αγωνιστική με την νίκη επί του Παγκρατίου με 8-4, ακολούθησε η πολύτιμη ισοπαλία με τον Πειραικό 6-6 στις 15/4 και μόλις την περασμένη Κυριακή αγωνιζόμενη με την ομάδα του Ζήνωνα Γλυφάδας που διεκδικεί την άνοδο της στην Α΄Εθνική πέτυχε μια ακόμα σπουδαία ισοπαλία 6-6, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής εξασφάλισε την παραμονή μας στην Κατηγορία ανεξάρτητα από το τι θα συμβεί στους δύο τελευταίους αγώνες.
Πολλά Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη της ομάδας που αποτελούνταν από τους Κ. Στούμπο, Γ.Καλπάκα, Στ.Πανταζόπουλο, Κ.Ιωαννίδη, Ελ.Στούμπου, Ελ.Γερασούδη, Μ.Πετρολέκα, Ιωάννη Ασημακόπουλο, Κ. Ασημακόπουλο, Αλέξανδρο Στεφανή, Αρναούτογλου Βύρων, Γ. Πουλόπουλο , Κ.Τσακιστό, ειδικότερα στον Τάσο Σταικόπουλο που αν και εκτός αγωνιστικής δράσης ανταποκρίθηκε συμμετέχοντας σε κρίσιμους αγώνες, στην Κ. Αποστολίδη που μετά από τον κουραστικό πρωινό αγώνα πόλο που είχε στην Γλυφάδα ήρθε να αγωνιστεί, στον Γ. Φάκαρο που παρά τις οικογενειακές του υποχρεώσεις έδωσε το παρόν για να αποφευχθεί αφαίρεση βαθμών για κενή σκακίερα και τέλος στην 11χρονη Ελένη Μουσή που την Κυριακή αγωνίστηκε άρρωστη ωστόσο κέρδισε την παρτίδα της και έτσι επετεύχθει το ισόπαλο σκορ. Τέλος στους προπονητές μας Γιάννη Νικολαίδη, Νίκο Μενδρινό για την σπουδαία τους δουλεία.

Πηγή: www.pgss.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: