ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 25 Μαΐου 2007

Ηττα για την ομάδα της ΠΑΕ - Πρωτοφανής απόπειρα διαστρέβλωσης της αλήθειας

Ακόμα και ο Γκαίμπελς θα ζήλευε το γραφείο Τύπου της ΠΑΕ Πανιώνιος. Σε μια πρωτοφανή διαστρέβλωση της αλήθειας, όχι μόνο δεν έγραψαν ότι η ομάδα των υπαλλήλων της ΠΑΕ Πανιώνιος ΗΤΤΗΘΗΚΕ στη διαδικασία των πέναλτι (προφανώς γιατί ο κύριος Κουτρούπης αστόχησε στο πέναλτι και δεν τον συμφέρει η αλήθεια...) από την ομάδα των δημοσιογράφων, αλλά αποκρύπτει ότι η κανονική διάρκεια του αγώνα τελείωσε ισόπαλη 2-2. Αν δεν ισχύει αυτό γιατί οδηγηθήκαμε στα πέναλτι; Δεν θα αναφερθούμε στους τραμπουκισμούς στην ανάπαυλα του ματς όπου οι κύριοι Τσέλιος, Λίνεν, Μάντζιος και Κουτρούπης επιτέθηκαν στον παίκτη (λέμε τώρα...) προπονητή (επίσης λέμε τώρα...) της ομάδας των δημοσιογράφων Μάκη Διόγο, όταν πήγε να εκφράσει ευπρεπώς τα παράπονά τους στον διαιτητή του αγώνα. (Εδώ αξίζουν πολλά μπράβο στον κ. Μαυρόπουλο ο οποίος προσπάθησε να σταματήσει τους τραμπουκισμούς...). Ούτε βέβαια αναφέρεται η απαράδεκτη (εως ύποπτη...) διαιτησία. Με τέτοια σφυρίγματα ο Πανιώνιος όχι το πρωτάθλημα μπορεί να πάρει, αλλά και το... Τσάμπιοςν Λιγκ! Τώρα σχετικά με το σκορ που αναφέρει το σάιτ της ΠΑΕ (και το οποίος βέβαια είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας...) το γεγονός ότι οι παίκτες της ομάδας της ΠΑΕ πανηγύριζαν όταν η μπάλα πήγαινε άουτ, αυτό δεν σημαίνει ότι μετρούν για γκολ. Δυστυχώς η αλήθεια είναι πίκρη για τους ανθρώπους της ΠΑΕ Πανιώνιος.
ΤΟ ΜΑΤΣ
Η κανονική διάρκεια του αγώνα ολοκληρώθηκε ισόπαλη 2-2. Τα γκολ πέτυχαν οι Μάντζιος, Σταματόπουλος από την ομάδα της ΠΑΕ και ο Κώστας Αλεξόπουλος από την ομάδα των δημοσιογράφων, η οποία έχασε μοναδική ευκαιρία να πάρει τη νίκη όταν ο Μάκης Διόγος έχασε πέναλτι και μαζί την ευκαιρία να "καθαρίσει" το ματς. Το ματς κρίθηκε στα πέναλτι, όπου ο τερματοφύλακας των δημοσιογράφων Κλόκας απέκρουσε το πέναλτι του Κουτρούπη, ενώ ευστόχησαν οι Λίνεν, Ζαμάνης, Ζιόγκας, Δρεττάκης. Από την ομάδα των δημοσιογράφων ευστόχησαν όλοι (αφού δεν κτύπησε ο Διόγος...). Στο "πλεκτό" έστειλαν τη μπάλα οι: Φιτσαντωνάκης, Μπιτσικόκος, Κουλουμπής, Αλεξόπουλος, Βαρβαρέσος και έτσι έδωσαν τη σπουδαία νίκη στην ομάδα τους!
Με την ομάδα της ΠΑΕ αγωνίστηκαν: Φιλιππής, Χανιωτάκης, Δρετάκης, Κουζινός, Μάντζιος, Κουτρούπης, Λίνεν, Παυλόπουλος, Τσέλιος, Σταματόπουλος, Καρατζάς, Τσακίρης, Μαυρόπουλος, Ζάχος, Ζιώγκας και Κόντι.
Με την ομάδα των δημοσιογράφων αγωνίστηκαν: Κλόκας, Μπιτσικόκος, Διόγος, Σκούρτας, Αλεξόπουλος, Βαρβαρέσος, Λούπος, Φιτσαντωνάκης, Βασιλείου, Διαμαντόπουλος, Κουλουμπής, Κιντής, Κολλάρος, Κιούσης, Βασίλης, Λάκατας, Λαδόπουλος. Την ομάδα κοουτσάρησε με μαεστρία ο Αλέκος Παπαδόπουλος (στο Β' ημίχρονο...).
Φωτογραφίες από το ματς στο: http://www.pgss.gr/www/?option=pgss&task=view&id=15786&Itemid=227
Υ.Γ. ΤΑ "ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΑ ΝΕΑ" και το σάιτ www.daynews.gr ευχαριστούν θερμά την εταιρία αθλητικών ειδών HUMMEL για τις καταπληκτικές εμφανίσεις που έφτιαξαν ειδικά για την ομάδα των δημοσιογράφων. Ακόμη οι παίκτες της ομάδας των δημοσιογράφων ευχαριστούν θερμά τους φυσιοθεραπευτές και τον γιατρό της ΠΑΕ Πανιώνιος για την φροντίδα προ και μετά του αγώνα. Επίσης ευχαριστούμε τους ανθρώπους του Μέμπερς κλαμπ του γηπέδου για το δροσερά φρούτα που μας πρόσφεραν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: