ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Πρόκληση από την... ΠΑΕ Πανιώνιος

Την Παρασκευή στη μια το μεσημέρι οι ρεπόρτερς που (με χιόνια και κρύα, ζέστες και καύσωνες...) "καλύπτουν" τα δρώμενα στην "κυανέρυθρη" ομάδα, θα αντιμετωπίσουν σε... ποδοσφαιρικό αγώνα τους εργαζόμενους (πλην ποδοσφαιριστών...) στην ΠΑΕ της Νέας Σμύρνης. Το έγκυρο www.daynews.gr αναφέρει στο σχετικό ρεπορταζ: "Η σεζόν τελειώνει για τον Πανιώνιο, το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι ορίστηκε για την η Παρασκευή και ώρα... 13:00 μμ, (ντάλα μεσημέρι δηλαδή, με σοβαρούς κινδύνους έκθεσης στην ηλιακή ακτινοβολία).Αντίπαλες δυο ομάδες που σφίζουν από ταλέντο και εμπειρίες.Από τη μια παίκτες που αγωνίζονται καθημερινά στην ΠΑΕ Πανιώνιος (πλην των ποδοσφαιριστών) και απ' την άλλη οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Πανιωνίου στα ΜΜΕ.Λόγω του αποψινού τελικού τουτ Champions League, ελάχιστοι ασχολούνται με τον τελικό της Παρασκευής, που αναμένεται να προσφέρει πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις στους θεατές.Θα υπάρχει παρατηρητής διαιτησίας από την ΟΥΕΦΑ (θα παραμείνει στην Αθήνα, μετά τον αποψινό τελικό), αλλά και εκπρόσωποι των ΜΑΤ στα αποδυτήρια, καθώς, λόγω της έντασης που είναι σίγουρο ότι θα προκληθεί, αναμένονται επεισόδια στα αποδυτήρια...΄".

Και ενώ η ομάδα των ρεπόρτερ προετοιμάζεται χωρίς προκλήσεις και βαρύγδουπες δηλώσεις από τη πλευρά της ΠΑΕ Πανιώνιος οι προκλήσεις δίνουν και παίρουν. Πρώτα και κύρια με μια απόφαση που δεν έχει προηγούμενο ανακοινώθηκε ότι δεν θα ανοίξει θύρα για τους φιλάθλους της ομάδας των ρεπόρτερ, παρά το γεγονός ότι στον Α' γύρο υπήρχε άνοικτή θύρα για τους φιλάθλους της ομάδας των εργαζόμενων της ΠΑΕ. Είναι μια απαράδεκτη ενέργεια που θυμίζει... ΑΕΚ! Τέλος πάντων!


Αλλη μια πρόκληση είναι ότι οι αντίπαλοι διαδίυον φήμες ότι η ομάδα των ρεπόρτερς του Πανιωνίου έχει συμπληρώσει ενδεκάδα προπονητών χωρίς όμως να έχει συμπληρώσει ενδεκάδα ποδοσφαιριστών. Ποιοι μιλάνε; Αυτοί που έχουν στην 11άδα τους πέντε προπονητές.


Τα "Κυανέρυθρα Νέα" σεβόμενα την δεοντολογία δημοσιεύουν το ρεπορτάζ από το... αντίπαλο σταρτόπεδο. Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας του Πανιωνίου.Ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Δέδες είδε όλους τους ποδοσφαιριστές να ολοκληρώνουν την σημερινή προπόνηση χωρίς κάποιο πρόβλημα. Την πιθανή ενδεκάδα του Πανιωνίου αποτελούν οι: Φιλιππής, Χανιωτάκης, Δρετάκης, Κουζινός, Κουτρούπης, Λίνεν, Παυλόπουλος, Τσέλιος, Σταματόπουλος, Καρατζάς, Τσακίρης. Ακόμα στην διάθεση του κ. Δέδε είναι και οι Μαυρόπουλος, Ζάχος, Ζιώγκας και Κόντι.


Εισιτήρια αγώνα...Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους της ομάδας του Πανιωνίου από την θύρα 5-6. Για τους μεμονωμένους φιλάθλους της ομάδας των ρεπόρτερς του Πανιωνίου δεν θα λειτουργήσει ξεχωριστή κερκίδα.


ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ 19 ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ


ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ (ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ), ΜΠΙΤΣΙΚΟΚΟΣ («ΠΡΑΣΙΝΗ»), ΔΙΟΓΟΣ (ΝΤΕΡΜΠΙ), ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ (DAYNEWS), ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ (SPORTDAY), ΛΟΥΠΟΣ (ΩΡΑ), ΦΙΤΣΑΝΤΩΝΑΚΗΣ (ΓΚΟΛ), ΚΟΥΛΟΥΜΠΗΣ (SUPERSPORT), ΛΑΚΑΤΑΣ (SPORTNET), ΚΟΛΛΑΡΟΣ (ΦΙΛΑΘΛΟΣ), ΚΙΟΥΣΗΣ (ΓΚΟΛ), ΚΙΝΤΗΣ (SPORT24), ΔΑΓΡΕΣ (ΓΑΤΑ), ΣΦΑΚΑΚΗΣ (ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΦΑ), ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (SPORTIME) ΣΚΟΥΡΤΑΣ (ΦΩΣ), ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ), ΓΚΟΓΚΟΥΛΗΣ (SPORT-FM), ΚΟΥΡΙΔΑΚΟΣ (MEGA).

Δεν υπάρχουν σχόλια: