ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 21 Μαΐου 2007

Αγγιξε το θαύμα

Κόντρα σε όσους προέβλεπαν μία άνετη επικράτηση του Παναθηναικού ο Πανιώνιος Forthnet πάλεψε μέχρι το φινάλε τον 1ο ημιτελικό των πλέι-οφ στο ΟΑΚΑ και τελικά ηττήθηκε με 85-77 από τους πρωταθλητές Ευρώπης κάνοντας όμως αισθητή την παρουσία του ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης.
Τα απανωτά τρίποντα του Αρσλάν και η κυριαρχία του Χάτσον στη ρακέτα έφεραν τον Πανιώνιο Forthnet σε απόσταση βολής (80-77) λίγο πριν το φινάλε αλλά στο τέλος ο Παναθηναικός όντας εύστοχος στις βολές πήρε τη νίκη και έκανε το 1-0.
Λούκα Παβίσεβιτς: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Πιστεύω ότι με την εμφάνιση στην Ευρώπη, μας ανέβασαν όλους στην Ελλάδα ένα επίπεδο ψηλότερα και πρέπει να τους δείχνουμε σεβασμό. Για να προετοιμάσουμε το παιχνίδι και να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, πρέπει να μπαίνουμε σε κάθε παιχνίδι τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση με την καλύτερη φυσική και ψυχολογική κατάσταση. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε. Αλλιώς, όπως λέμε θα βρισκόμαστε σε έναν αγώνα για την επιβίωσή μας και τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ άσχημα. Δεν ήρθαμε έτοιμοι και δεν διατηρήσαμε την απαραίτητη ψυχική και φυσική ισχύ μας. Σε όλο το παιχνίδι ακολουθούσαμε τον Παναθηναϊκό στο σκορ και δεν ήμαστε ανταγωνιστικοί. Από την καλύτερη άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο, και την προσωπική απόδοση ορισμένων παικτών, μειώσαμε στο τέλος, αλλά πιστεύω ότι δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί όσο έπρεπε στο ματς. Θα ήθελα να το καταφέρουμε αυτό στο επόμενο ματς των πλέι οφ. Συγχαρητήρια στους παίκτες και τον προπονητή του Παναθηναϊκού, γι' αυτή την καθαρή νίκη».

Εντέρ Αρσλάν: «Για να νικήσεις τον Παναθηναϊκό, πρέπει να παίζεις τέλεια παντού. Κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση, ενώ ήμασταν και άτυχοι. Στο δεύτερο ματς θα πρέπει να παίξουμε καλύτερα για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια: