ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 8 Μαΐου 2007

Να ενισχύσουμε τον Παναγιώτη Μπαβέα

Ενας σημαντικός από κάθε άποψη αγώνας βετεράνων αθλητών του Πανιωνίου και του Μίλωνα θα διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη στο γήπεδο του Ελληνικού, αμέσως μετά το τέλος του 1ου αγώνα για την πρώτη φάση των πλέι-οφ της Α1 ανάμεσα στον Πανιώνιο Forthnet και τον Πανελλήνιο. Ενας αγώνας που διοργανώνεται για την υποστήριξη του παλιού αθλητή των κυανέρυθρων Παναγιώτη Μπαβέα που αντιμετωπίζει σοβαρότατο πρόβλημα υγείας.

Ακολουθούν οι σχετικές ανακοινώσεις των βετεράνων Πανιωνίου και Μίλωνα και των διοργανωτών του αγώνα:

ΟΙ ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ

Ο Παναγιώτης Μπαβέας, μπασκεμπολίστας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ από το 1962-73 και διεθνής με την Εθν.Νέων το 64 και το 65 έχει την ανάγκη μας, λόγω μέγάλου προωλήματος υγείας (ΑΤΕΛΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΑ), ΠΟΥ ΆΡΧΙΣΕ προ 5 μηνών. Με αρχή στις 10 Μαΐου 2007, στον 1ο αγώνα Πανιώνιος Forthnet-Πανελλήνιος για play offs της Α1 στο γήπεδο του Ελληνικού, όπου θα διεξαχθεί και αγώνας παλαιμάχων με την συμμετοχή πολλών μεγάλων αστέρων από διάφορες ομάδες, καλούμεθα να βοηθήσουμε σε κάθε πρόσκληση σε αγώνες της ομάδος μας, για να ξεπεράσει ο Τότης το πρόβλημά του.

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΠΑΕ & ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Πριν 5 μήνες περίπου, ο Παναγιώτης Μπαβέας μπασκεμπολίστας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ από το 1962-73, διεθνής με την Εθν. Νέων το 64 και 65, υπέστη βλάβη στο νευρικό σύστημα και τώρα νοσηλεύεται στο Εθν.Ίδρυμα Αποκ/σης Αναπήρων στους Αγ.Αναργύρους, με αδυναμία κίνησης και λειτουργία των σωματικών αναγκών.

Οι συμπαίκτες και πιστοί του φίλοι, ξεκίνησαν μια μεγάλη προσπάθεια προς βοήθειαν του Τότη και ακολούθησαν πολλοί βετεράνοι αθλητές του Πανιωνίου. Όλοι έχουν αποδυθεί σ έναν αγώνα για να γνωστοποιήσουν το πρόβλημα και να ευαισθητοποιήσουν τους φίλους της ομάδας της Ν.Σμύρνης και όχι μόνον, ευελπιστώντας στην οικονομική βοήθεια για να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του, πράγμα που απαιτεί μεγάλο χρονικό διάστημα. Κυκλοφορούν προσκλήσεις και δημιουργούνται αφίσες που θα κολληθούν σε διάφορα σημεία της Ν.Σμύρνης και κοντά στο γήπεδο Μπάσκετ του Ελληνικού, για να προσελκυσθούν οι φίλοι του Πανιωνίου να βοηθήσουν.

Αρχή της εκδήλωσης θα γίνει στις 9 Μαΐου στον 1ο αγώνα Πανιώνιος Forthnet-Πανελλήνιος για τα play off της Α1 στο γήπεδο του Ελληνικού, όπου θα διεξαχθεί και αγώνας παλαιμάχων με την συμμετοχή πολύ μεγάλων αστέρων από διάφορες ομάδες.

Η όλη προσπάθεια είναι υπό την αιγίδα,

ΔΗΜΟΥ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ, ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ΠΑΕ & ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: