ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 20 Μαΐου 2007

Ηττα αποκλεισμός στο κύπελλο πόλο

Προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε η ομάδα πόλο του Πανιωνίου να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου, καθώς ηττήθηκε με 12-8 από τον Οσφπ. Το www.sport-fm.gr έγραψε για το ματς: "Δυναμικά μπήκε στο παιχνίδι ο Πανιώνιος που είχε αρκετά σωστές επιλογές τόσο στην επίθεση που κέρδισε αρκετές αποβολές όσο και στην άμυνα που εγκλώβισε πολλές προσπάθειες των παικτών του Ολυμπιακού. Οι «κυανέρυθροι» προηγήθηκαν με 2-1 με τέρμα του Αναστασιάδη όμως οι Πειραιώτες με γρήγορη αντίδραση γύρισαν το ματς, παίρνοντας προβάδισμα 2 γκολ με πέναλτι το Χατζηθεοδώρου. Ωστόσο, ο Πανιώνιος με τον Μίραλη να σημειώνει δυο συνεχόμενα τέρματα, ισοφάρισε σε 4-4.
Από εκείνο το σημείο και μετά οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης εκμεταλλεύτηκε τις αποβολές χωρίς αντικατάσταση των Σχίζα Κομάντινα, δημιουργώντας διαφορά δυο τερμάτων (8-6) από τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου βρήκαν τον τρόπο και με τον Γιώργο Ντόσκα να πυροβολεί, κέρδισε το ματς με 12-8".
Tα οκτάλεπτα: 3-2, 3-4, 2-2, 4-0
Πανιώνιος: Γκέργκελι 2, Αναστασιάδης 3, Μιράλης 2, Μπεριστιάνος 1

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Αλέκος Βάσσος (προπονητής Πανιώνιου): «Φάνηκε η απειρία των νεαρών παικτών μας στο κρίσιμο τετράλεπτο. Δεν λειτουργήσαμε σωστά στις επιθέσεις κι αυτό είναι κάτι που θα δουλέψουμε τις επόμενες ημέρες ώστε να εμφανιστούμε καλύτεροι στα πλέι-οφ. Θέλω να βλέπω τον Πανιώνιο να παλεύει έτσι όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι υπερπλήρης ομάδα και είχε λύσεις παρά τις αποβολές των αμυντικών του. Για τον τελικό δίνω μικρό προβάδισμα στον Ολυμπιακό».
Κώστας Λούδης (παίκτης Πανιώνιου): «Μέτρησε η απειρία των νεαρών παικτών. Δεν κρίθηκε μόνο στο τετράλεπτο της αποβολής το παιχνίδι, γιατί είχαμε ευκαιρίες και στην αρχή του τελευταίου οκταλέπτου, στο 8-8, να βρεθούμε μπροστά στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η νίκη του Ολυμπιακού είναι δίκαιη. Στον τελικό δίνω πιθανότητες 51-49 στον Ολυμπιακό»

Δεν υπάρχουν σχόλια: