ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Δευτέρα 21 Μαΐου 2007

Τρίτος ο Πανιώνιος στη Καλαμάτα

Η ομάδα του Πανιωνίου κατέλαβε την τρίτη θέση του 8ου φάιναλ-φορ πόλο των ανδρών, που πραγματοποιείται στην Καλαμάτα, αφού επιβλήθηκε με 8-7 της Βουλιαγμένης στον «μικρό» τελικό. Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-1, 0-2, 3-2. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Αλέκος Βάσσος): Ρέππας, Αναστασιάδης 1, Μίραλης, Λούδης, Θωμάκος 1, Ελ.Κωνσταντόπουλος, Παπαδόγκωνας 1, Τσόκας 1, Μπέιλι, Γκέργκελι 2, Κ.Μουρίκης 2, Μπεριστιάνος, Φλέγκας

Κώστας Λούδης: «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Βουλιαγμένη»

«Σε ένα φάιναλ φορ μόνο ο κυπελλούχος έχει αξία. Για τον κόσμο της Καλαμάτας, όμως, έπρεπε να γίνει αυτό το παιχνίδι και έπρεπε να το κερδίσουμε. Ακολουθεί μια σειρά αγώνων με τη Βουλιαγμένη για τα πλέι οφ, όπου εκεί κρίνονται τα πάντα για το φετινό πρωτάθλημα. Κάναμε αυτήν τη νίκη και για ψυχολογικούς λόγους. Νομίζω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τη Βουλιαγμένη, φτάνει όμως να το αποδείξουμε, αρχής γενομένης από την Τετάρτη. Στη συνέχεια πιο ήρεμα μπορούμε να δούμε το αύριο. Η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα δεν αποτελεί αυτοσκοπό για τον Πανιώνιο. Είναι μια νέα ομάδα με ικανούς πολίστες, που δεν πρέπει να την ικανοποιεί η τρίτη θέση στο πρωτάθλημα».

Γιάννης Θωμάκος: «Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο»
«Θέλαμε να πάμε στον τελικό, γιατί κάναμε ένα καλό παιχνίδι το Σάββατο. Αποδείξαμε ότι είμαστε σταθερά στην τρίτη θέση. Στα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη στο πρωτάθλημα, θα κάνουμε την προσπάθειά μας για κάτι καλύτερο. Επειδή πολλά έχουν ακουστεί για την ανάμειξη του ονόματός μου στην υπόθεση Γιαννουρή, θέλω να πω ότι έχω τη συνείδησή μου καθαρή. Έχω κάνει την προσπάθειά μου και τα υπόλοιπα είναι θέμα της διοίκησης του Πανιωνίου. Δε θέλω να σχολιάσω την αποχώρηση του Γιαννουρή από την ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: