ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Κυριακή 6 Μαΐου 2007

Αλλα δυο χρόνια στον Πανιώνιο ο Λουίς!

Με την «κυανέρυθρη» φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται και τα δυο επόμενα χρόνια ο 24άχρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός Λουίς Λουρέντσο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έγραψε χθες το «Derby Sports» με το συμβόλαιο που είχε υπογράψει τον Ιανουάριο θα έπρεπε μέχρι τις 30 Απριλίου είτε η ΠΑΕ, είτε ο παίκτης να ζητήσουν την μη ενεργοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου. Οι παράγοντες του Πανιωνίου δεν είχαν κανένα λόγο να το κάνουν καθώς είναι απόλυτα ευχαριστημένοι από την παρουσία του Λουρέντσο στην «κυανέρυθρη» ομάδα, ενώ και ο Εβαλντ Λίνεν θέλει την παραμονή του Πορτογάλου στην ομάδα. Αλλά και από την πλευρά του ο Λουρέντσο δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τους πρώτους μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Λουρέντσο από τα 14 ματς του Β’ γύρου έχει αγωνιστεί στα 13 σημειώνοντας 4 γκολ. Παράλληλα ο Λουρέντσο είναι από τους πλέον αγαπημένους παίκτες της «κυανέρυθρης» εξέδρες και η είδηση της παραμονής του στη Νέα Σμύρνη θα ικανοποιήσει απόλυτα τους φιλάθλους του Πανιωνίου. Ετσι ένας από τους παίκτες που βοήθησαν καθοριστικά στην εκπληκτική πορεία της «κυανέρυθρης» ομάδας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Πανιώνιο.
Η παραμονή του Λουίς Λουρέντσο (που έγινε... «αυτόματα») είναι η μοναδική εκκρεμότητα με ποδοσφαιριστή του Πανιωνίου που διευθετήθηκε πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Οι υπόλοιπες περιπτώσεις (βλέπε Τσκιτισβίλι, Μπρέσκα, Γκασπάρ) θα εξετασθούν μετά το τέλος της σεζόν, καθώς τόσο ο Κων. Τσακίρης, όσο και ο Εβαλντ Λίνεν θέλουν να έχουν «ξεκάθαρο» το τοπίο, δηλαδή αν θα αγωνίζεται η ομάδα στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ της νέας χρονιάς.
Σε ότι αφορά δημοσιεύματα που αφορούν ενδεχόμενο ενδιαφέρων του Πανιωνίου για τον Μπερνάρ Κουμορτζί του Αιγάλεω και του Βλάνταν Ιβιτς της ΑΕΚ, ανώτατο στέλεχος της «κυανέρυθρης» ΠΑΕ δήλωσε χαρακτηριστικά στο «Derby Sports»: «Η περίπτωση του Κουμορτζί έχει ξεφύγει πλέον. Είναι αλήθεια ότι θα μας ενδιέφερε, αλλά νομίζω τώρα έχουν πάρει τα μυαλά του αέρα διαβάζοντας ότι τον θέλει ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ. Οσο για τον Ιβιτς δεν υπάρχει καμία επαφή, καμία συζήτηση. Ολα τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας είναι αρμοδιότητες του Εβαλντ Λίνεν, ο οποίος θα ασχοληθεί μετά το τέλος της σεζόν».

Πηγή: Εφημερίδα "Derby Sports"

Δεν υπάρχουν σχόλια: