ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Οι μάσκες έπεσαν κύριοι της ΠΑΕ...

Οι μάσκες έπεσαν. Οι κατ’ ευφημισμόν εξυγιαντές του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, οι δήθεν υποστηρικτές της ελεύθερης μετακίνησης των φιλάθλων, έδειξαν το πραγματικό τους πρόσωπο. Η δημιουργία κλίματος έντασης τις παραμονές ενός φιλικού παιχνιδιού, αποδεικνύει προφανώς τον πανικό που κατέβαλε τους συντάκτες της συγκεκριμένης ανακοίνωσης. Τους ίδιους, δηλαδή, ανθρώπους που αφού δεν κατόρθωσαν να αναβάλουν για πολλοστή φορά το παιχνίδι (όπως έκαναν κατ’ επανάληψη με δικαιολογίες τους τύπου «πότε ο Γιάννης δεν μπορεί κλπ, κλπ»), προσπαθούν πλέον να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα.
Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στον κατήφορο που αποφάσισαν να βαδίσουν. Όπως και δεν πρόκειται να σχολιάσουμε τις αστειότητες της τελευταίας παραγράφου της ανακοίνωσης. Τους καθιστούμε, όμως, αποκλειστικούς υπεύθυνους, σε περίπτωση που πειραχτεί έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά των μελών της ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ομάδας των ρεπόρτερ του Πανιωνίου.
Και, φυσικά, δεν χρειάζεται να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι μοναδικός μας στόχος είναι να αναδείξουμε τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό εντός και εκτός γηπέδου και όχι να επιδοθούμε σε χαρτοπόλεμο που κάποιοι άλλοι δείχνουν να υπεραγαπούν.

ΜΙΧΑΛΗΣ Κ. ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: