ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Χωρίς Ρέππα ο Πανιώνιος στο LEN Trophy

Τα ξημερώματα της Πέμπτης αναχωρεί η αποστολή του Πανιωνίου, για την Οραντέα της Ρουμανίας, όπου θα συμμετάσχει στον πέμπτο όμιλο, της δεύτερης προκριματικής φάσης του LEN Trophy. Απέναντι στην ουγγρική Πετς, την τσέχικη Στρακόνιτσε και την οικοδέσποινα Οραντέα, ο Κώστας Λούδης, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον βασικό τερματοφύλακα της ομάδας, Γιώργο Ρέππα, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς.
Οι παίκτες που επέλεξε ο Λούδης, είναι οι: Φλέγκας, Μουρίκης, Μπουρνάζος, Τίντσιτς, Μπερστιάνος, Κουτσιαλής, Αναστασιάδης, Γκέργκελι, Θωμάκος, Παπαδόγγονας, Τζαμαντάκης, Λιοτσάκης και Πουλιόπουλος.

Δηλώσεις Κώστα Λούδη

Αναφερόμενος στους αντιπάλους της ομάδας, ο τεχνικός των "κυανέρυθρων", είπε: "Η πρόκριση στην επόμενη φάση εξαρτάται από μας. Αν παίξουμε έτσι όπως παίζουμε τώρα θεωρώ ότι θα περάσουμε. Η Οραντέα είναι το φαβορί του γκρουπ για μένα και λόγω έδρας και για άλλους λόγους όμως. Εχει καλή ομάδα, με διεθνείς παίκτες και θα αποτελέσει ένα δύσκολο αντίπαλο". "Η Στρακόνιτσε είναι πολύ αδύναμη ομάδα, ενώ με την Πετς νομίζω ότι θα παιχτεί η πρόκριση. Πρόκειται για το πρώτο μας παιχνίδι στον όμιλο, θα είναι σαν νοκ άουτ και θα πρέπει να κερδίσουμε. Η Πετς είναι μία μέτρια ομάδα του Ουγγρικού πρωταθλήματος, που διαθέτει μερικούς έμπειρους, μεγάλους παίκτες και αρκετούς νέους. Δεν παύει όμως να θέλει τεράστια προσοχή, διότι προέρχεται από την παραδοσιακή Ουγγρική σχολή, με την ταχύτητα και τη δύναμη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: