ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2007

Ζορόσκι: Πάμε για νίκη..."

Δεύτερη αγωνιστική στην Α1 προ των πυλών και οι παίκτες του Πανιώνιου μετά το νικηφόρο ξεκίνημα απέναντι στον Κολοσσό ετοιμάζονται για το παιχνίδι με το Αιγάλεω στο γήπεδο του Ελληνικού. Το πρώτο επίσημο εντός έδρας ματς της σεζόν, μπροστά στους φιλάθλους της ομάδας τους οποίους όλοι οι παίκτες του Μηνά Γκέκου περιμένουν να σταθούν στο πλευρό των κυανέρυθρων. Ο Ιβάν Ζορόσκι, γνώστης της ελληνικής πραγματικότητα, μιλάει για τους κινδύνους που κρύβει το ματς με το Αιγάλεω.

Ο Ιβάν Ζορόσκι που έβαλε και αυτός τη δική του υπογραφή στη νίκη στη Ρόδο υποστηρίζει ότι το Αιγάλεω είναι ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος αντίπαλος. "Κάθε αγώνας στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι δύσκολος, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν. Ολες οι ομάδες θέλουν να μαζέψουν βαθμούς, η κάθε μία για διαφορετικούς λόγους. Το Αιγάλεω όπως έδειξε στην πρεμιέρα απέναντι στην ΑΕΚ την οποία κέρδισε σχετικά άνετα, είναι ένας αντίπαλος που αν τον υποτιμήσεις θα κάνει τη ζημιά", τόνισε μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας ο Ιβάν Ζορόσκι προσθέτοντας. "Τους ξέρουμε πολύ καλά. Δώσαμε ένα φιλικό πριν μερικές εβδομάδες όπου χάσαμε, αλλά το ματς της Κυριακής θα είναι εντελώς διαφορετικό. Παίζουμε στο γήπεδό μας, μπροστά στους φιλάθλους μας που θα σταθούν στο πλευρό μας, έχουμε καλή ψυχολογία και στοχεύουμε στη νίκη".

Ο έμπειρος Σέρβος γκαρντ υποστήριξε πως "πρέπει να παίξουμε σοβαρά και συγκεντρωμένα σε άμυνα και επίθεση και στα 40 λεπτά της αναμέτρησης και να δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας", προσθέτοντας. "Θεωρώ πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με 2 νίκες. Στο ματς με τον Κολοσσό πετύχαμε μία σπουδαία νίκη την οποία χρειαζόταν όλη η ομάδα, όλοι οι παίκτες, για να ανέβουμε ψυχολογικά. Εχουμε το ταλέντο, έχουμε τις ικανότητες και στόχος μας είναι να παίζουμε κάθε φορά και καλύτερα. Πρέπει να πάρουμε και αυτή τη νίκη γιατί στη συνέχεια μας περιμένει ένα ιδιαίτερα δύσκολο πρόγραμμα καθώς παράλληλα ξεκινούν οι υποχρεώσεις μας στο ULEB Cup ενώ έχουμε αμέσως μετά το ματς με το Αιγάλεω δύο σερί εκτός έδρας αγώνες, στην Πάτρα με την Ολυμπιάδα και στο Ταλίν με την Κάλεβ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: