ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Τελευταία νέα από το Χέλσινμποργκ

«Είναι ο πρώτος από τους τέσσερις τελικούς που θα δώσουμε στους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Εμείς πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα αν θέλουμε να είμαστε στις τρεις πρώτες θέσεις». Τα λόγια του Εβαλτν Λίνεν «καθρεφτίζουν» τις αγωνιστικές προθέσεις του Πανιωνίου στο σημερινό ματς με την Χέλσινμποργκ στη πρεμιέρα των ομίλων του κυπέλου ΟΥΕΦΑ. Ο Γερμανός προπονητής στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ήταν ξεκάθαρος: «Δεν υπάρχουν εύκολα ή δύσκολα ματς σ’ αυτό το επίπεδο. Χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα για να ξεπεράσεις τα εμπόδια. Οι Σουηδοί είναι καλοί στην επίθεση, κάτι που σημαίνει ότι εμείς πρέπει αν είμαστε καλοί στην άμυνα. Οχι όπως στο ματς με τον Ολυμπιακό».
Στο ερώτημα αν θα είναι αποτυχία ο αποκλεισμός του Πανιωνίου από τη συνέχεια του ΟΥΕΦΑ ο Λίνεν είπε: «Είναι ανόητο να λες ότιν είναι αποτυχία ο αποκλεισμός όταν έχεις να αντιμετωπίσεις δυνατές ομάδες. Εμείς δουλεύουμε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι, για να φτιάξουμε μια ισχυρή ομάδα».
Οπως δήλωσε ο Λίνεν ο Πανιώνιος θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Ντάριο Φερνάντεζ, καθώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής που θα αφήσει τον Αργεντίνο ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης.
Από τη πλευρά του ο Μπερνάντ Κουμορτζί δήλωσε: «Είναι δύσκολο ματς ανάμεσα σε δυο καλές ομάδες. Πιστεύω ότι όποια βρεθεί στη καλύτερη μέρα θα νικήσει». Στο ερώτημα αν είναι πρόκληση να αγωνίζεται στην Ευρώπη ο Κουμορτζί απάντησε: «Ναι είναι κίνητρο». Εκεί με χιούμορ ο Λίνεν είπε στον Γκανέζο: Ωραία θα παίζεις μόνο στην Ευρώπη. Τη Κυριακή με τη Λάρισα δεν θα σε βάλω...».

Ακης Μάκος: «Μπορούμε κάτι καλό»

Ενα από τα «όπλα» του Εβαλντ Λίνεν για το σημερινό ματς είναι ο Ακης Μάκος. Ο νεαρός διεθνής μέσος τόνισε για το σημερινό ματς: «Προερχόμαστε από δυο ματς με ΑΕΚ και Ολυμπιακό που δεν πήγαμε καλά. Πιστεύω ότι με μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Χέλσινμποργκ θα ξεχάσουμε τις ήττες. Θεωρώ ότι ψυχολογικά δεν έχουμε επηρεαστεί από τις πρόσφατες ήττες. Πιστεύω ότι μπορούμε να επιστρέψουμε στην Αθήνα με κάτι καλό, που θα δώσει βαθμούς και στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στιούταρτ Μπάξτερ: «Προσοχή στον Πανιώνιο»

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τον Πανιώνιο». Με τα παραπάνω λόγια ο Αγγλος προπονητής της Χέλσινμποργκ Στιούαρτ Μπάξτερ «σκιαγράφησε» τις απόψεις του για το σημερινό ματς στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου. «Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία πέντε χρόνια και αυτό πρέπει να μας κάνει ιδιαίτερα προσεκτικούς», υπογράμμισε ο Αγγλος προπονητής, ενώ για τον Πανιώνιο τόνισε: «Πρόκειται για ομάδα του προπονητή που δίνει ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα και παίζει με αντεπιθέσεις. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Οταν έγινε η κλήρωση πολλοί έλεγαν ότι η κλήρωση είναι εύκολη. Εγώ διαφωνώ δεν πρέπει να πάμε έτσι στον αγώνα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: