ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Γουνδουλάκης: "Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό ξεκίνημα"

Ο 24χρονος μέσος του Πανιωνίου δηλώνει στο www.wind.com.gr την αισιοδοξία του για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Γαλλική Σοσό στο πλαίσιο της πρώτης φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Δεν θέλει να αποπροσανατολιστεί κανείς από τη νίκη του πρώτου παιχνιδιού εκτός έδρας καθώς θεωρεί πως η Σοσό ως κυπελλούχος Γαλλίας έχει την εμπειρία και την ποιότητα να κάνει τη ζημιά αν δεν είναι προσεκτικός ο Πανιώνιος. Συγκρίνει την πορεία της ομάδας του στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ με ότι είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια όταν η ομάδα της Νέας Σμύρνης απέκλεισε την Ιταλική Ουντινέζε. Ο Γουνδουλάκης εξηγεί το μυστικό της επιτυχίας για το καλό ξεκίνημα της ομάδα στη νέα σεζόν, όπως και το τι πρέπει να γίνει έτσι ώστε να αξιοποιηθεί αυτή η καλή αγωνιστική κατάσταση. Τέλος, αναφέρεται και στην ανάγκη που έχει το Ελληνικό ποδόσφαιρο για επιτυχίες των ομάδων μας στις διεθνείς διοργανώσεις εκτιμώντας πως ο Πανιώνιος θα κάνει το χρέος του απέναντι στην ιστορία του και προπάντων στον κόσμο του.

*** Φανούρη ήσουν παρών και στην προηγούμενη εμφάνιση του Πανιωνίου στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ όταν πριν από τρία χρόνια ο Πανιώνιος είχε αποκλείσει την Ουντινέζε και μπήκε στους νεοσύστατους, τότε, ομίλους της διοργάνωσης. Ποια κοινά στοιχεία έχουν εκείνοι οι αγώνες με αυτόν της Πέμπτης;

«Είναι διαφορετικά παιχνίδια με την ίδια πίεση και την ίδια σοβαρότητα την οποία οφείλουμε να δείξουμε. Σίγουρα η Ουντινέζε ήταν τότε καλύτερη ομάδα αλλά και εμείς τώρα είμαστε μια εντελώς διαφορετική ομάδα από τον Πανιώνιο εκείνης της εποχής. Το σκορ του πρώτου αγώνα μα δίνει ένα προβάδισμα αλλά αυτό από μόνο του δεν λέει τίποτε απολύτως..»

** Η νίκη στη Γαλλία με σκορ 2-0 σας εξασφαλίζει ή μήπως υπάρχει κάτι που μπορεί να προσέξετε περισσότερο;

«Οπωσδήποτε δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει το σκορ του πρώτου αγώνα. Ίσως και εμείς να μην περιμέναμε μια τόσο καλή εμφάνιση και μια τέτοια νίκη. Η Σοσό είναι κυπελλούχος Γαλλίας. Ξέρει πολύ καλά πως δεν έχει απολύτως τίποτε να χάσει την Πέμπτη. Θα παίξει ελεύθερα και επιθετικά, γι αυτό εμείς οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί και σοβαροί κάνοντας αυτό που ξέρουμε καλά και μπορούμε στο γήπεδο. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς περιμένω τη Σοσό ακόμη πιο δυνατή απ ότι έδειξε στον πρώτο αγώνα..»

** Ποια πιστεύεις ότι θα είναι η αγωνιστική φιλοσοφία της ομάδας σου;

«Αυτή που δείχνουμε συνεχώς εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Εμείς όπου και να παίζουμε μπαίνουμε στο γήπεδο με στόχο τη νίκη και μόνον. Αυτό θα κάνουμε και απέναντι στη Σοσό. Είμαστε μια πιο ώριμη ομάδα όπου οι παίκτες έχουν μάθει πολύ καλά ο ένας το παιχνίδι του άλλου ενώ έχουμε αρχίσει να αφομοιώνουμε και το παιχνίδι του συνόλου..»

** Ο φετινός Πανιώνιος τι παραπάνω θα επιδιώξει σε σχέση με την περσινή σεζόν;

«Είμαστε μια καλή ομάδα που μπορεί να βελτιώνεται συνεχώς. Σαν στόχο θέλουμε να έχει συνέχεια αυτό το καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Έχουμε δείξει πολλά θετικά στοιχεία και μέσα από τη δουλειά μπορούμε να τα καταφέρουμε. Εγώ προσωπικά ΘΕΛΩ να προχωρήσουμε στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ, να πάνε όλα καλά έτσι ώστε να μπούμε στους ομίλους και βέβαια σε ότι αφορά τις εγχώριες διοργανώσεις θα ήθελα να έχουμε μια πορεία στο πρωτάθλημα όμοια με την περσινή, ίσως και καλύτερη εφόσον έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε..»

** Ο κόσμος του Πανιωνίου πως αντιμετωπίζει το φετινό σας ξεκίνημα; Υπάρχει ενθουσιασμός;

«Είναι καλό που ο κόσμος πιστεύει όλο και περισσότερο σε εμάς. Εμείς τον θέλουμε κοντά μας. Να έρθει στο γήπεδο την Πέμπτη για να μας βοηθήσει αλλά να έρχεται όλο και περισσότερος στα επόμενα παιχνίδια καθώς τον έχουμε ανάγκη και η παρουσία του μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση!! »

** Στα πρώτα παιχνίδια του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ οι Ελληνικές ομάδες έκαναν το «πέντε στα πέντε» νικώντας όλες τους αντιπάλους σου. Πιστεύεις πως μπορεί να πάρει το Ελληνικό ποδόσφαιρο, πολλές χαρές αυτή τη βδομάδα;

«Εύχομαι να τα καταφέρουμε όλοι.. Είναι πολύ καλό να προχωράνε με νίκες όλες οι ομάδες της πατρίδας μας γιατί χρειαζόμαστε τους βαθμούς στην ΟΥΕΦΑ. Δεν ξέρω πως θα είναι τα υπόλοιπα παιχνίδια, καθώς δεν ξέρω καλά και τους αντιπάλους των άλλων ομάδων μας. Ελπίζω να τα καταφέρουν όλοι και προπάντων ο Πανιώνιος να μπορέσει να πετύχει του σκοπό του καθώς έχουμε δουλέψει αρκετά και δουλεύουμε συνεχώς για το καλύτερο αποτέλεσμα..»

Δεν υπάρχουν σχόλια: