ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Μάριος Νικολάου:«Πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα»

Σε θετικό αποτέλεσμα πιστεύει ο Μάριος Νικολάου, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στο wind.com.gr. Μιλώντας για την αναμέτρηση με τη Χέλσιμποργκ στη Σουηδία, ο άσος του Πανιωνίου είπε: «Πάμε στη Σουηδία με ενθουσιασμό και διάθεση να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Ο Πανιώνιος φέτος έδειξε ότι μπορεί να πετύχει σπουδαία πράγματα. Θέλω να δείξουμε και πάλι το καλό, ευρωπαϊκό μας πρόσωπο..».

Αναλυτικά, οι δηλώσεις ο Μ. Νικολάου

Ποιες νομίζεις πως είναι οι ιδιαιτερότητες του αγώνα με τη Χέλσιμποργκ στη Σουηδία;
«Είναι, όπως και να το δει κανείς, ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι καθώς αυτή η ομάδα παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της. Πρέπει να είμαστε σοβαροί, πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι στο στόχο και την αποστολή μας. Οφείλουμε να δώσουμε το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας για να τα καταφέρουμε. Αυτά τα παιχνίδια κρίνονται στις λεπτομέρειες και όποιος μπαίνει στη διαδικασία των μεγάλων διεθνών αναμετρήσεων είναι αναγκασμένος να έχει προσοχή και διάρκεια στην απόδοσή του. Εγώ, για παράδειγμα, θυμάμαι το τι κάναμε με την εθνική Κύπρου στην Ιρλανδία την περασμένη εβδομάδα, όπου παίξαμε καλά, προηγηθήκαμε και στην τελευταία φάση του αγώνα δεχθήκαμε το γκολ, με αποτέλεσμα να μείνουμε ανικανοποίητοι..».

Η ομάδα προέρχεται από δύο ήττες στο πρωτάθλημα, από ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Μήπως αυτά τα αποτελέσματα επηρεάζουν την ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας σου ενόψει του αγώνα στη Σουηδία;
«Είναι ένας εντελώς διαφορετικός αγώνας αυτό με τη Χέλσιμποργκ. Σίγουρα όταν προέρχεσαι από δύο ήττες με τόσο βαρύ σκορ, έχεις στο μυαλό σου το τι μπορεί να έφταιξε και αυτό δεν είναι και τόσο ευχάριστο στην ψυχολογική προετοιμασία, αλλά δεν πρέπει να κοιτάμε το τι έγινε αλλά το τι μπορούμε και οφείλουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα. Η ομάδα θα πάει στη Σουηδία με ψηλά το κεφάλι γιατί αυτό είναι υποχρέωση πριν από τόσο δύσκολα και καθοριστικά παιχνίδια. Εάν πάμε με σκυμμένο το κεφάλι, είμαστε χαμένο από χέρι!!»

Μιλώντας για την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα, αναφέρεσαι και στη βαθμολογική του σημασία; Πιστεύεις δηλαδή πως υπάρχουν αρκετές ελπίδες πρόκρισης στη επόμενη φάση του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ για την ομάδα σου;
«Ο κάθε αγώνας στη φάση των ομίλων έχει τις ιδιαιτερότητές του και τις ξεχωριστές δυσκολίες του. Πιστεύω πως από εμάς εξαρτώνται πολλά. Το πώς θα πάμε να παίξουμε. Με τι διάθεση θα αγωνιστούμε. Το καλό είναι πως στην ομάδα μας υπάρχει η ποιότητα και η αυτοπεποίθηση που θα μας βοηθήσουν να κάνουμε το κάτι παραπάνω. Θα πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια ξέροντας πως όλα είναι πολύ δύσκολα. Με αυτοσυγκέντρωση και καλή προετοιμασία μπορούμε να πετύχουμε το σκοπό μας εξετάζοντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τώρα έχουμε την αποστολή στη Σουηδία και ο Πανιώνιος φέτος έχει δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει. Θέλω να δείξουμε το καλό μας ευρωπαϊκό μας πρόσωπο..»

Η νίκη στη Γαλλία μπορεί να αποτελέσει για εσάς έναν «οδηγό» επιτυχίας;
«Ο κάθε αγώνας, όπως είπα, έχει διαφορετικό χαρακτήρα. Ήταν κάτι άλλο το παιχνίδι στη Γαλλία, καθώς είναι και εντελώς διαφορετικό το στιλ παιχνιδιού της Χελσιμποργκ. Εμείς θα πάμε να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι, όπως κάναμε αυτό που έπρεπε στη Γαλλία και κερδίσαμε δίκαια. Εφόσον προσπαθήσουμε όπως μπορούμε, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε..».

Δεν υπάρχουν σχόλια: