ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Στη μάχη του LEN Trophy ο Πανιώνιος

Στη μάχη του τέταρτου ομίλου, της πρώτης προκριματικής φάσης του LEN Trophy, που διεξάγεται στο Σπλιτ της Κροατίας μπαίνει η ομάδα πόλο του Πανιωνίου. Οι "κυανέρυθροι" θα παίξουν με την διοργανώτρια, Μόρναρ, την Ντοφίν Σετ (Γαλλία) και την Τούρουν Ουιμάρτ (Φινλανδία) και για να περάσουν στην επόμενη φάση θα πρέπει να τερματίσουν σε μία εκ των δύο πρώτων θέσεων. Στη 13άδα που επέλεξε ο προπονητής του Πανιώνιου, Κώστας Λούδης, μετέχουν οι: Ρέππας, Φλέγκας, Μουρίκης, Μπουρνάζος, Τίτσιτς, Μπεριστιάνος, Θωμάκος, Κουτσιαλής, Αναστασιάδης, Γκέργκελι, Παπαδόγκωνας, Τζαμαντάκης, Λιοτσάκης.

Ο διεθνής τερματοφύλακας τιου Ιστορικού Γιώργος Ρέππας, δήλωσε: "Οι τρεις ομάδες που θα αντιμετωπίσουμε είναι στα μέτρα μας. Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα γι΄αυτές, και κυρίως τη Ντοφίν και την Τούρουν, γι΄αυτό χρειάζεται προσοχή και σοβαρότητα. Αν επιδείξουμε αυτά τα στοιχεία, δεν νομίζω πως θα αντιμετωπίσουμε προβλήματα και θα πάρουμε εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης".

"Το θέμα, όμως, είναι να νικήσουμε και τη διοργανώτρια Μόρναρ και να βγούμε πρώτοι στον όμιλο, ώστε να έχουμε ευνοϊκότερη κλήρωση στον δεύτερο γύρο του θεσμού. Όσον αφορά σε 'μένα, δεν είμαι 100% έτοιμος με το πρόβλημα που αντιμετωπίζω στους προσαγωγούς από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Κάθε μέρα όμως νιώθω και καλύτερα και ελπίζω ως την έναρξη του πρωταθλήματος να είμαι εντελώς καλά".

Το πρόγραμμα των αγώνων του τετάρτου ομίλου:

Παρασκευή (12/10)
18:00: Τούρουν-Πανιώνιος
19:15: Μόρναρ Σπλιτ-Ντοφίν Σετ

Σάββατο (13/10)
18:00: Μόρναρ Σπλιτ-Πανιώνιος
19:15: Ντοφίν Σετ-Τούρουν

Κυριακή (14/10)
10:00: Πανιώνιος-Ντοφίν Σετ
11:15: Μόρναρ Σπλιτ-Τούρουν

Δεν υπάρχουν σχόλια: