ΑΠΟ ΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ...

«ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΚΟΚΚΙΝΑ & ΜΠΛΕ»! O ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ONLINE... στη διεύθυνση pan-ola.blogspot.com


Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007

Λίνεν: "Να επιβραβευθούν οι κόποι μας"

Mπορεί ο Πανιώνιος να έχει το μεγάλο αβαντάζ με τη νίκη του με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στη Γαλλία, ωστόσο ο Έβαλντ Λίνεν ένα 24ωρο πριν από τον επαναληπτικό του Κυπέλλου UEFA με τη Σοσό, παρουσιάστηκε προσγειωμένος, κάνοντας λόγο για ένα δεύτερο τελικό πριν την πρόκριση στους ομίλους. Ο Γερμανός προπονητής αναφερόμενος στην φιλοσοφία με την οποία θα παραταχτούν οι «κυανέρυθροι» στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, είπε: "Νομίζω ότι η Σοσό θα κάνει αυτό που θα κάναμε και εμείς αν βρισκόμασταν σε αυτή την κατάσταση. Να πιέσει από το ξεκίνημα και να βάλει ένα γρήγορο γκολ για να φέρει την κατάσταση στα μέτρα της. Είχα πει πριν και από το πρώτο παιχνίδι, ότι κάθε αγώνας στην Ευρώπη είναι τελικός. Αυτός είναι ο δεύτερος τελικός. Πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίσουμε και να μην επαναπαυτούμε στο σκορ του πρώτου αγώνα.Αν είσαι μπροστά στο σκορ με 2-0, πρέπει να συνεχίζεις, να έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού. Για μένα το πρώτο παιχνίδι τελείωσε. Ήμασταν επιτυχημένοι και χαρούμενοι, αλλά τελείωσε. Θα είναι καθοριστικό ματς, πιο δύσκολο γιατί θα κρίνει την πρόκριση. Οι Γάλλοι δεν έχουν να χάσουν τίποτα και πρέπει να δώσουμε το 100% των δυνάμεων μας".

"Καλύτερη εκτός έδρας η Σοσό"
Ο προπονητής του Πανιωνίου μάλιστα στάθηκε στο γεγονός πως η Σοσό παρουσιάζεται καλύτερη εκτός έδρας αλλά και ότι έχει αλλάξει σύστημα και παίκτες που αγωνίζονται βασικοί. "Η Σοσό έχει καλύτερα αποτελέσματα εκτός έδρας. Κέρδισε πρόσφατα την Ρεν και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.Άλλαξε και το σύστημα. Είναι διαφορετική ομάδα Άλλαξαν θέσεις, έχουν οκτώ άλλους παίκτες. Τους έχουμε παρακολουθήσει όμως και είμαστε προετοιμασμένοι".

"Δεν έχουμε παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο"
Όταν εξάλλου ρωτήθηκε για το αν ανησυχεί για το ότι υπάρχει μία ατμόσφαιρα που μπορεί να αποπροσανατολίσει τους παίκτες του από το καλό ξεκίνημα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Έβαλντ Λίνεν απάντησε: "Υπάρχει τέτοια ατμόσφαιρα γιατί εγώ δεν την αισθάνομαι. Αν μιλάγαμε μετά από 10-12 ματς ίσως να ήταν διαφορετικά. Όμως μιλάμε μετά από τρία παιχνίδια και αυτό δεν λέει τίποτα. Είμαστε κριτικοί απέναντι στον εαυτό μας. Η Καλαμαριά δημιούργησε ευκαιρίες στο τελευταίο μας παιχνίδι. Για να είμαστε επιτυχημένοι πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά.Να κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν νομίζω ότι έχουμε παίξει φανταστικό ποδόσφαιρο. Απλά είμαστε επιτυχημένοι. Δεν είναι άλλωστε μόνο τα αποτελέσματα. Εγώ αναλύω το κάθε παιχνίδι και χρειάζεται να διορθώσουμε πολλά πράγματα".

"Κάναμε καλή προετοιμασία"
Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» πάντως θεώρησε ότι σε περίπτωση πρόκρισης η ομάδα του θα καταφέρει να ανταποκριθεί σε διπλές υποχρεώσεις με δύο παιχνίδι κάθε εβδομάδα. "Δεν το σκεφτόμαστε για την ώρα. Πρέπει να προκριθούμε πρώτα αλλά θεωρώ ότι κάναμε καλή προετοιμασία και αυό το γεγονός θα μας βοηθήσει".

"Επιβράβευση των κόπων μας"
Ο Νταλμά από την πλευρά της Σοσό υποστήριξε ότι η ομάδα του μπορεί να κάνει ότι και ο Πανιώνιος στη Γαλλία και ο Έβαλντ Λίνεν, υποστήριξε από την πλευρά του: "Έχει το δικαίωμα να το λέει. Αυτό όμως εξαρτάται από εμάς γιατί και εμείς θέλουμε να είμαστε επιτυχημένοι. Αυτός είναι ένας αγώνας όπου έχουμε την ευκαιρία να επιβραβεύσουμε την περυσινή μας προσπάθεια όταν παλεύαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό για την συμμετοχή στο Κύπελλο UEFA. Πολλοί παίκτες μας βρίσκονται για πρώτη φορά σε αυτή την κατάσταση και αν τα καταφέρουμε θα επιβραβευθούν οι κόποι μας".
Τέλος αναφορικά με το αν ο Πανιώνιος θα προσαρμόσει το παιχνίδι του σε αυτό της Σοσό ή θα κάνει το δικό του παιχνίδι, ο προπονητής των Νεοσμυρνιωτών είπε: "Εξαρτάται από την φόρμα των παικτών. Δεν είναι αποφασιστικό το σύστημα όσο η συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών στον αγωνιστικό χώρο. Την ενδεκάδα την βγάζω με βάση την κατάσταση στην οποία βρίσκονται".


ΠΗΓΗ: www.sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: